Noodhulp

In tijden van oorlog en rampen hebben kinderen behoefte aan onmiddelijke bescherming en zorg. Hoewel wij ons richten op steun op de lange termijn, kunnen wij vanuit onze bestaande faciliteiten en programma's zorgen voor noodhulp. Met jouw hulp kunnen we zorgen voor het verstrekken van voeding, medicatie, dagelijkse noodopvang en (psychische) begeleiding voor kinderen en families. Waarbij we ook direct kijken naar de lange termijn behoeften van een gemeenschap. 

Help getroffen kinderen en families in Syrië
De horror in Aleppo duurt voort. ‘s Nachts zakt de temperatuur tot het vriespunt en kinderen zijn koud en ziek. Daarom breidt SOS de bestaande noodhulp uit met warme winterpakketten. Help nu en doneer een pakket.


Ja, ik help nu

Noodhulp in 2015

24 noodhulpprogramma's waarbij kinderen en hun families

726.500 verschillende services hebben ontvangen.

Noodhulp SOS Kinderdorpen - meisje SyriëNoodhulp kindvluchtelingen

Tienduizenden kinderen zoals Dina zijn al maanden te voet onderweg. Samen met hun familie zijn ze gevlucht. Ze worden blootgesteld aan kou, honger, conflicten en de aankomst op hun bestemming is onzeker. Zonder hulp zijn ze niet zeker van veiligheid, bescherming en liefdevolle zorg. Help samen met ons de gevluchte kinderen.


Lees hier hoe we de gevluchte kinderen helpen

Waar SOS Kinderdorpen noodhulp verleent


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Noodhulp pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Wat doet SOS / Noodhulp mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */