Familiezorg

Een veilig thuis binnen een liefdevolle familie: elk kind heeft er recht op. Het is de essentie van ons werk. Per kind en situatie kijken we naar de beste oplossing op het gebied van preventieve en familiegerichte zorg. Contact dan wel hereniging met de biologische familie blijft het doel, mits de familie er nog is en dit in het belang van het kind is.

Lees meer

Jeugdwerkgelegenheid

Met de verschillende innovatieve jeugdwerkgelegenheidsprogramma’s zet SOS Kinderdorpen zich in om jongeren duurzaam op weg te helpen naar een een zelfstandige toekomst. Daarnaast onderstreept SOS Kinderdorpen het recht op onderwijs voor elk kind door het toegankelijk maken van onderwijs voor de kinderen in onze programma’s

Lees meer
Onderwijs en werk, Guinnee Bissau

Noodhulp

In tijden van oorlog, conflicten en natuurrampen zijn kinderen het meest kwetsbaar en hebben zij de bescherming en zorg van een familie het hardst nodig. Met onze infrastructuur, samenwerking met lokale partners en jarenlange ervaring kunnen wij op effectieve wijze noodhulpprogramma’s opzetten om snel en efficiënt hulp te bieden aan kinderen en families.

Lees meer
DRA JR CAR SOS sociaal werker praat met jonge moeder

Resultaten

Op de lange termijn heeft ons werk meestal een grote impact op het leven van kinderen. Bekijk de resultaten van ons werk in cijfers, maar lees vooral ook de persoonlijke verhalen van SOS kinderen en families uit onze programma’s.

Lees meer
moeder en kind, Peru, SOS Kinderdorpen

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.