Familiezorg

Een veilig thuis binnen een liefdevolle familie: elk kind heeft er recht op. Het is de essentie van ons werk. Per kind en situatie kijken we naar de beste oplossing op het gebied van preventieve en familiegerichte zorg. Contact en/of hereniging met de biologische familie blijft het doel, als dit in het belang van het kind is.

Lees meer
Wat doet SOS Familiezorg

Jeugdwerkgelegenheid

Met verschillende innovatieve jeugdwerkgelegenheidsprogramma’s zet SOS Kinderdorpen zich in om jongeren op weg te helpen naar een zelfstandige toekomst. Daarnaast onderstreept SOS Kinderdorpen het recht op onderwijs voor elk kind, door het toegankelijk maken van onderwijs voor de kinderen in onze programma’s.

Lees meer
Wat doet SOS Jeugdwerkgelegenheid

Noodhulp

In tijden van oorlog, conflicten en natuurrampen, zijn kinderen het meest kwetsbaar en hebben zij de bescherming en zorg van een familie het hardst nodig. Met onze infrastructuur, samenwerking met lokale partners en jarenlange ervaring, kunnen wij op effectieve wijze noodhulpprogramma’s opzetten om snel en efficiënt hulp te bieden aan kinderen en families.

Lees meer
Wat doet SOS Noodhulp

Resultaten

Op de lange termijn heeft ons werk meestal een grote impact op het leven van kinderen. Bekijk de resultaten van ons werk in cijfers, maar lees vooral ook de persoonlijke verhalen van SOS kinderen en families uit onze programma’s.

Lees meer
Wat doet SOS Resultaten

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.