Nationale Postcode Loterij

Familieliefde moeder en dochter

Sinds de start van onze samenwerking in 2000 hebben wij met steun van de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij € 31,1 miljoen mogen ontvangen voor kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren of het risico lopen deze te verliezen. Naast de jaarlijkse bijdrage van € 1,35 miljoen hebben we over de jaren ook financiering van de Nationale Postcode Loterij ontvangen voor innovatieve projecten als Red Mijn Moeder en ‘No child is born to grow up alone’  en de bouw van de kinderdorpen Kumasi (Ghana), Kisumu en Meru (Kenia).

In 2018 hebben we dankzij de Nationale Postcode Loterij een historische stap kunnen maken met het toekennen van de Extra Trekking ‘Simba Familiehuizen pilot’. Zij staan hiermee aan de wieg van eerste programma in Nederland. Een programma waarbij we ons gaan inzetten voor kinderen uit families met ernstige zorgen en problemen, voor wie het noodzakelijk is om tijdelijk sámen met hun broers en zussen in een veilige familiegerichte omgeving te wonen.

Naast jarenlange steun aan onze organisatie, brengt de Nationale Postcode Loterij ons werk onder de aandacht van het grote publiek. Wij zijn de deelnemers zeer dankbaar voor hun steun aan kwetsbare kinderen wereldwijd.

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,7 miljoen Nederlanders mee. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 99 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Nationale Postcode Loterij is er in totaal 5,5 miljard euro aan de goede doelen uitgekeerd.

Lees meer over de Nationale Postcode Loterij en onze samenwerking!

Nationale Postcodeloterij SOS Kinderdorpen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.