ANBI status

De Stichting SOS Kinderdorpen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat we voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt aan goede doelen.

Door het ANBI keurmerk kun je als donateur en/of bedrijf doneren met belastingvoordeel. Ook hoeven wij geen belasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen. 

Belangrijke informatie

Sinds 1 januari 2021 zijn grote ANBI’s verplicht om standaardformulieren te gebruiken. SOS Kinderdorpen is erkend als goed doel door toezichthouder Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het erkenningspaspoort is hier te bekijken. Ook delen wij graag onze impact en jaarverslag via: De kracht van SOS Kinderdorpen in 2021 – SOS Kinderdorpen.

Fiscale naam
Stichting Nederlandse Vrienden der SOS Kinderdorpen

Fiscaal nummer (RSIN)
002839684

Contactgegevens:
Postbus 9104, 1006 AC  Amsterdam
Maassluisstraat 2, 1062 GD  Amsterdam
+31 (0)20 – 40 80 190 (ma t/m vrij 9.00 – 17.00 uur) 
info@soskinderdorpen.nl

Doneren met belastingvoordeel

Wilt u een deel van uw structurele donaties terugkrijgen van de belastingdienst? Leg uw donatie dan vast in een schenkingsakte en ontvang geld terug over uw gedoneerde bedrag. 

SOS in je testament

Wilt u SOS Kinderdorpen opnemen in uw testament? Wij hoeven dankzij het ANBI keurmerk geen belasting te betalen over uw schenking, dus gehele bedrag komt ten goede aan de kinderen. 
 

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.