Nationale Postcode Loterij

Sinds 2000 is de Nationale Postcode Loterij een zeer belangrijke partner van ons. Met hun jaarlijkse bijdrage en de toekenning van fondsen voor speciale projecten over de jaren heen, hebben de deelnemers van de loterij een belangrijk aandeel in het verbeteren van het welzijn van kinderen wereldwijd.

Lees meer over ons partnerschap
Kinderdorp Kumasi moeder en kinderen

Dutch Relief Alliance

Sneller en effectiever reageren op rampen en crises waar ook ter wereld. Dat beoogt de Dutch Relief Alliance; een alliantie van 16 Nederlandse hulporganisaties, gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Goede samenwerking en coördinatie tussen de verschillende organisaties is van groot belang om adequate humanitaire hulp te kunnen bieden aan mensen in nood. SOS Kinderdorpen heeft zich hier eind 2017 bij aan gesloten.

Meer over dit samenwerkingsverband
Noodhulp Dutch Relief Alliance Moeder en Kind close up

Bedrijfspartners

Een samenwerking met SOS Kinderdorpen is gebaseerd op een value fit. Samen met onze bedrijfspartners formuleren wij een meerjarenbeleid voor maatschappelijk betrokken ondernemen dat aansluit op onze gezamenlijke doelstellingen en waarden. Deze samenwerking levert een positief rendement op voor de SOS kinderen, maar ook voor de marketingdoelen, medewerkersbetrokkenheid en het imago van het bedrijf.

Meer informatie over onze bedrijfspartners

Ambassadeurs en vrienden

De ambassadeurs en vrienden van SOS Kinderdorpen zijn onmisbaar, want dankzij hen leren veel mensen ons werk kennen. Zij zetten zich belangeloos in, zijn betrokken, denken mee en maken zich sterk voor de kinderen die geen veilig thuis hebben.

Maak kennis met onze ambassadeurs en vrienden
Ambassadeurs en vrienden van SOS Kinderdorpen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.