Duurzame impact

Eén op de tien kinderen wereldwijd groeit niet op in een liefdevolle en stabiele familie, in een veilige omgeving. Deze kinderen ontbreekt het aan basisbehoeften, liefde en bescherming. Dit laat diepe sporen na, waardoor niet alleen hun kindertijd, maar ook hun toekomst op het spel staat. In het Families voor Families-netwerk kun je er samen met andere families voor zorgen dat deze kinderen opgroeien tot zelfredzame volwassenen.

SOS Kinderdorpen ondersteunt kwetsbare families op allerlei gebieden om ervoor te zorgen dat kinderen veilig en goed verzorgd bij hun eigen familie kunnen blijven wonen. Als kinderen geen familie meer hebben, worden ze opgevangen in onze familiegerichte zorgprogramma’s totdat ze op eigen benen kunnen staan. Zo maken we een duurzame impact. Lees meer over de missie en visie van SOS Kinderdorpen.

Families voor Families versterkt nu families in Oeganda en vangt kinderen zonder ouderlijke zorg op in het SOS Kinderdorp in Tsjaad; beide in Afrika.

Sluit je aan

En krijg als lid van het netwerk deze voordelen:

  • Een persoonlijk contactpersoon;
  • Een jaarlijkse, inspirerende rapportage over het project dat jullie steunen;
  • Exclusieve toegang tot een jaarlijkse informatieve bijeenkomst over inhoudelijke thema’s;
  • Exclusieve toegang tot een jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor de betrokken families;
  • Het SOS familiewaardenspel;
  • De mogelijkheid (op eigen kosten) een project van SOS Kinderdorpen te bezoeken; een unieke ervaring!

De deelnemers uit het Families voor Families-netwerkt bepalen de omvang en duur van de gift. Binnen dit speciale programma is de minimale bijdrage 5.000 euro op jaarbasis. Een groot deel daarvan is aftrekbaar.

“Wij hebben een hechte familieband dus beseffen hoe belangrijk een warm nest in de familie is. Daarom steunen wij Families voor Families.”

Familie Ouborg

Persoonlijk contact

Wil je meer weten over Families voor Families en de projecten die je kunt steunen met je familie(bedrijf)? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Annemieke Nuesink

Relatiemanager corporate partnerships
E: annemiekenuesink@soskinderdorpen.nl

Annemieke Nuesink

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.