Skip to main content

VIER FEEST VOOR SOS KINDERDORPEN

Vier feest voor SOS Kinderdorpen.jpg

Regelmatig ontvangen wij bijzondere giften van donateurs, die bij een feestelijke gelegenheid in plaats van cadeaus een gift voor SOS Kinderdorpen hebben gevraagd aan hun gasten. Een hele mooie en eenvoudige manier om geld in te zamelen om zo nog meer kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle familie.
 

Heb je binnenkort ook iets te vieren?

Een verjaardag, geboorte van een (klein)kind, huwelijk, jubileum op je werk, pensioen? Of organiseer je zomaar een borrel, diner of feest? En wil je ook geld inzamelen voor SOS? Wij helpen je graag om je gasten te informeren en enthousiasmeren over ons werk. Met het speciale Cadeau voor SOS pakket kun je je feest in SOS stijl aankleden. Het pakket bestaat uit onder andere uit een SOS collectebox, SOS magazine, een informatiekaartje over jouw actie voor bij de uitnodiging en bedankkaartjes voor je gasten.

Feest pakket SOS Kinderdorpen

Je kunt jouw cadeaudonatie op twee manieren overmaken:

  1. Maak een actiepagina en verwijs je gasten naar deze pagina om online een bijdrage te leveren.
  2. Verzamel zelf de giften en maak de bijdrage in één keer over naar: IBAN nummer NL40 INGB 0000234234 t.n.v. SOS Kinderdorpen, Amsterdam o.v.v. je naam en de gelegenheid.

Aanvraag Cadeau voor SOS pakket *

Geef je samen met je gasten een cadeau voor SOS en wil je het Cadeau voor SOS pakket aanvragen? Vraag het feestpakket aan met daarin de collectebox of neem telefonisch contact op met ons serviceteam via 020-30 32 500. Ook als je andere vragen hebt, staan wij je graag te woord.

Feestpakket bestellen

* Vraag je Cadeau voor SOS pakket bijtijds aan: wij rekenen 5 werkdagen voor verwerking van de aanvraag.

Samen feesten, samen delen

Michel Koreman en familie

Toen zoon Jim werd geboren, hebben Michel en Annemarie geen cadeaus voor hem gevraagd.

“Jim krijgt namelijk alles wat een kind nodig heeft: een warm thuis. Dat klinkt zo vanzelfsprekend maar er zijn 153 miljoen kinderen in deze wereld die geen familie hebben als basis van hun toekomstige leven. Wij hebben onze vrienden en familie gevraagd hier bij stil te staan en in plaats van een cadeau voor onze zoon, een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen. Jim heeft in totaal € 486,33 ‘gekregen’ en heeft zonder dat hij het zelf weet nu al een verschil gemaakt in deze wereld.”

Michel Koreman

Familie Mulder vierde feest voor SOS Kinderdorpen

Voor haar 65e verjaardag wilde Marlies Mulder geen cadeaus. Ze wilde iets kunnen delen:

"Omdat er al zoveel is, terwijl er op andere plaatsen erg veel tekorten zijn. Dat is ons van huis uit meegegeven: wat je hebt moet je delen. Bij de uitnodiging voor het feestje ontving iedereen dan ook een persoonlijk brief met informatie en de vraag om anoniem in een gesloten enveloppe geld te geven voor SOS Kinderdorpen."

Kind met verjaardagsmuts op - SOS Kinderdorpen

Toen mevrouw Breuers afscheid nam van haar collega's bij Bureau Jeugdzorg, vroeg ze in plaats van een afscheidscadeau voor zichzelf, een cadeau voor SOS.

"Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk in een gezinsverband opgroeien. Mijn jarenlange ervaring in de kinderbescherming heeft mij nog meer in die overtuiging gesterkt."