Skip to main content
drie-kinderen-met-feestmuts

 

VIER FEEST VOOR SOS!

Vier je binnenkort bijvoorbeeld je verjaardag, huwelijk, pensioen, kraamfeest of housewarming en heb je alles al en eigenlijk niks meer nodig? Vier dan je feest voor SOS Kinderdorpen. Vraag donaties in plaats van cadeaus aan je familie, vrienden en/of werkgever. Zo zorg je er samen voor dat nog meer kwetsbare kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle familie.

Je kan dit heel makkelijk op meerdere manieren doen:

  • Maak je eigen persoonlijke actiepagina aan en vraag je familie en vrienden hier een donatie te doen. Via bijvoorbeeld Whats-app vraag je dan op een leuke en snelle manier om een donatie.
    Maak hier je actiepagina aan 
  • Maak je liever geen actiepagina aan? Geen probleem! Vraag je familie en vrienden om een donatie via je eigen rekening en/of donatiebox te doen. Maak het totale bedrag daarna over via NL40 INGB 0000234234 t.n.v. SOS Kinderdorpen, Amsterdam o.v.v. Verjaardag en uw voor- en achternaam.

Feestpakket
Vier je je feest voor SOS? Dan kun je het SOS feestpakket aanvragen. Dit pakket bestaat onder andere uit een donatiebox, ballonnen, poster en informatiekaartjes. Mail naar actie@soskinderdorpen.nl of bel 020-303 25 00. 
Let op: wij rekenen vijf werkdagen voor verwerking van de aanvraag van het feestpakket per post.

Samen feesten, samen delen

Michel Koreman en familie

Toen zoon Jim werd geboren, hebben Michel en Annemarie geen cadeaus voor hem gevraagd.

“Jim krijgt namelijk alles wat een kind nodig heeft: een warm thuis. Dat klinkt zo vanzelfsprekend maar er zijn 153 miljoen kinderen in deze wereld die geen familie hebben als basis van hun toekomstige leven. Wij hebben onze vrienden en familie gevraagd hier bij stil te staan en in plaats van een cadeau voor onze zoon, een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen. Jim heeft in totaal € 486,33 ‘gekregen’ en heeft zonder dat hij het zelf weet nu al een verschil gemaakt in deze wereld.”

Michel Koreman

Familie Mulder vierde feest voor SOS Kinderdorpen

Voor haar 65e verjaardag wilde Marlies Mulder geen cadeaus. Ze wilde iets kunnen delen:

"Omdat er al zoveel is, terwijl er op andere plaatsen erg veel tekorten zijn. Dat is ons van huis uit meegegeven: wat je hebt moet je delen. Bij de uitnodiging voor het feestje ontving iedereen dan ook een persoonlijk brief met informatie en de vraag om anoniem in een gesloten enveloppe geld te geven voor SOS Kinderdorpen."

Kind met verjaardagsmuts op - SOS Kinderdorpen

Toen mevrouw Breuers afscheid nam van haar collega's bij Bureau Jeugdzorg, vroeg ze in plaats van een afscheidscadeau voor zichzelf, een cadeau voor SOS.

"Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk in een gezinsverband opgroeien. Mijn jarenlange ervaring in de kinderbescherming heeft mij nog meer in die overtuiging gesterkt."