Kom in actie met je bedrijf

Kom samen met je collega’s in actie. Organiseer een veiling, feest of een kantoorborrel, doe mee aan een sportevenement, initieer een spaaractie, mobiliseer je netwerk, doneer oude IT apparatuur of stuur simpelweg SOS Kerstkaarten. Er zijn tal van leuke manieren om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. Kijk hier voor tips en tricks!

Maak een actieplan

Om je actie succesvol te maken is het handig dat je van te voren goed bedenkt wat je wilt gaan doen, hoe je het precies wilt gaan doen, wat je doel is en wie en wat je er allemaal bij nodig hebt.

Maak een actiepagina aan

Ga naar het actieplatform van SOS Kinderdorpen en maak een (bedrijven of particuliere) actiepagina aan. Je kunt deze pagina gemakkelijk delen met al je vrienden, kennissen en collega’s en zo geld inzamelen.

Meld je actie aan

Het is handig als je je actie bij ons aanmeldt door een mail te sturen naar info@soskinderdorpen.nl. Je ontvangt dan per e-mail de communicatie toolbox met daarin ons actielogo, foto’s van en teksten over SOS en een blanco cheque. 

Vraag aandacht voor je actie

Gebruik de middelen in de communicatie toolbox om je actie onder de aandacht te brengen. Denk aan een item in jullie e-mailnieuwsbrief, op jullie website of een post op social media (vergeet ons niet te taggen: @soskinderdorpen).

Laat ons het eindbedrag weten

Wij vinden het leuk om te horen wat jullie hebben opgehaald. Het liefst ontvangen we ook wat foto’s van de actie zodat we er aandacht aan kunnen besteden op social media. Als het totaalbedrag boven de € 10.000,- ligt, komen we de cheque persoonlijk ophalen en plaatsen we een nieuwsitem op onze website. 

Doneer de opbrengst

Na afloop van je actie kan je de opbrengst doneren aan SOS Kinderdorpen. Het is het handigst als je het opgehaalde geld verzamelt en dit in een keer stort op NL40INGB0000234234 o.v.v. je bedrijfsnaam.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.