Moeder Monique

SOS Moeder Monique Benin
Agnes met SOS Moeder Monique in Benin

Onvoorwaardelijke liefde en toewijding

SOS moeder Monique uit Benin, maakt het verschil voor al haar kinderen. Zo heeft ze door haar liefdevolle zorg, zwaar ondervoede kinderen er weer bovenop gekregen. Maar het meest bekend staat Monique om haar unieke vermogen om kinderen te ondersteunen bij alles wat met school te maken heeft. Mede dankzij haar inzet, won één van haar kinderen de landelijke eerste plaats bij het basisschoolexamen en kreeg deze prijs uitgereikt van de toenmalige Minister van Onderwijs.

Vele kinderen konden zich dankzij Monique heel goed ontwikkelen. Zo werd Agnes, ook één van haar kinderen, een succesvol voorvechter van kinderrechten. Een onderwerp waar ze vol overgave over spreekt tijdens zowel nationale als internationale congressen.

“Ik denk dat Monique als SOS moeder een grote invloed heeft gehad op het leven van al haar kinderen. Vooral op Agnes, met wie ze een zeer sterke band heeft opgebouwd,” zegt Tchilao, coördinator alternatieve zorg van SOS Kinderdorpen. “Haar liefde en toewijding voor kinderen is onvoorwaardelijk en ongeëvenaard.”

Wil jij net als SOS moeder Monique zorgen dat kinderen opgroeien in een liefdevolle familie? Help mee!

Geef kinderen een liefdevol thuis

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.