SOS Kinderdorpen levert kwaliteit. Nu met ISO-9001 en Partos-9001 certificeringen

Met trots informeren wij dat SOS Kinderdorpen de ISO-9001 en Partos-9001 certificeringen voor Kwaliteitsmanagement heeft behaald. Het afgelopen jaar hebben we intern onze processen en risico’s onder de loep genomen: wat doen we, hoe doen we het en hoe kunnen we deze processen verbeteren?  Dit waren kernvragen voor ons. Met uiteindelijk als doel kinderen en jongeren zonder ouderlijke zorg of die deze dreigen te verliezen zo goed als we kunnen te ondersteunen. Deze certificeringen zijn dan ook een belangrijke mijlpaal die onze toewijding aan hoogwaardige dienstverlening en continue verbetering bevestigen.

ISO-9001 en Partos-9001 staan voor kwaliteitsmanagement, wereldwijd. De certificeringen benadrukken dat ons werk effectief en efficiënt is. Daarnaast is het een erkenning voor onze transparantie, betrouwbaarheid en het handhaven van de hoogste normen.

Erkenning van het werk

“De belangen van de kinderen staan altijd voorop. De ISO-9001 en de Partos-9001 certificeringen zijn een erkenning daarvan. We zijn trots op deze prestatie en zien het als een belangrijke stap om het vertrouwen van onze supporters en samenwerkingspartners te versterken.”, aldus Arian Buurman, directeur SOS Kinderdorpen Nederland.

“De belangen van de kinderen staan altijd voorop. De ISO-9001 en Partos-9001 certificering is een erkenning daarvan. We zijn trots op deze prestatie en zien het als een belangrijke stap om het vertrouwen van onze supporters en samenwerkingspartners te versterken.”

Arian Buurman, directeur SOS Kinderdopen Nederland

Concreet hebben de ISO-9001 en Partos-9001 certificeringen de volgende doelen:

  • Kwaliteitsmanagement
  • Klanttevredenheid
  • Continue verbetering
  • Toepassing in diverse sectoren
  • Internationale erkenning

De Scope:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van programma’s voor kinderen en jongeren in kwetsbare situaties.
  • Het werven van fondsen voor deze programma’s.

Door wie worden de ISO-9001 en Partos-9001 certificeringen verleend?

De certificeringen zijn verleend door Eik Certificering een gerenommeerd organisatie op het gebied van kwaliteitscertificering. Voor meer details over het certificeringsproces en de toegepaste normen, verwijzen wij u naar www.eikcertificering.nl.

De ISO-9001 en de Partos-9001 certificeringen zijn geen eindpunt, maar een start. SOS Kinderdorpen zal zich blijven inzetten voor omvangrijke en internationale projecten. Bovendien blijven we streven naar verbetering van onze activiteiten, altijd en overal.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.