Feestdagen 2023: Geef licht. Geef leven.

Zo tegen het einde van het jaar, als het buiten koud en guur is, steken we binnen gezellig de kaarsjes aan. De kamers vullen zich met gelach van familie en de geur van een warm feestmaal. Je kunt je dan bijna niet voorstellen dat er kinderen zijn die geen familie hebben waar ze deze feestelijke dagen mee door kunnen brengen. 

Toch is dat voor 1 op de 10 kinderen (!) de keiharde waarheid. Wereldwijd leven zo’n 220 miljoen kinderen gescheiden van hun familie. Daarom vraagt SOS Kinderdorpen aan iedereen die de feestdagen met familie doorbrengt om een lichtje aan te steken voor deze kinderen. Geef nu een lichtpuntje in het leven van een kind. Geef licht. Geef leven.

Mede dankzij de medewerking van onze ambassadeurs Jan Smit en Edson da Graça én onze partner Heimstaden gaat onze ‘’Geef licht. Geef. Leven’’ campagne vandaag live. Meer weten? Klik hier en lees meer.

Speciaal voor de feestdagen hebben we samen met Kaartje2go twee wenskaarten gemaakt. Je vindt ze in de webshop van Kaartje2go. Een deel van de opbrengst van de kaarten gaat naar SOS Kinderdorpen.

Geef licht in het leven van een kind.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef nu een lichtpuntje in het leven van een kind.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.