WERELD FAMILIEDAG BIJLAGE IN TROUW

Wereld Familiedag 2022 Trouw bijlage

Op 6 mei publiceerde dagblad Trouw een bijlage over SOS Kinderdorpen ter ere van Wereld Familiedag. Met deze Trouw-bijlage vragen we extra aandacht voor het belang van familieliefde. In de 11-pagina’s tellende bijlage komt het werk van SOS Kinderdorpen in de volle breedte aan bod.

In de bijlage zijn verschillende verhalen te lezen over hoe belangrijk een sterke en liefdevolle familie is voor een kind en hoe het werk van SOS Kinderdorpen daaraan bijdraagt. Opgroeien kan een kind niet alleen, daar is steun voor nodig en netwerk van mensen die er onvoorwaardelijk voor je zijn.

In de bijlage lees je onder andere over waarom SOS Kinderdorpen de SOS familiehuizen steeds vaker verplaatst naar de lokale gemeenschap, hoe Cynthia in Ghana met onze hulp haar master in accountancy en financiën behaalde en nu andere meisjes wil inspireren. Hoe we getraumatiseerde kinderen uit Oekraïne helpen en wat de familieversterkende programma’s in Ghana precies inhouden.

Bijlage gemist?

Meer lezen? Vraag de bijlage aan via ons Service Team via info@soskinderdorpen.nl. We hebben een beperkt aantal extra bijlages, dus deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.