“Verschrikkelijk als je niet voor je kinderen kunt zorgen”

Het aantal wanhopige ouders dat zich dagelijks afvraagt: Kan ik mijn kinderen vandaag nog wel eten geven?, neemt in zorgwekkend tempo toe. Dit gold ook voor de Ghanese Rebecca (35), een alleenstaande moeder met vier kinderen. Zij was ten einde raad toen zij werd verlaten door de vader van haar kinderen. Ineens was er geen inkomen meer. “Het is verschrikkelijk als je niet goed voor je kinderen kunt zorgen.”

Steun nog meer families
Rebecca

Helpen overleven

Tot haar grote opluchting is Rebecca inmiddels opgenomen in het familieversterkend programma. Wij helpen haar met voedselpakketten, we zorgen ervoor dat haar kinderen naar school kunnen en we helpen haar bij het starten van haar eigen salon. Maar er zijn nog veel meer families als die van Rebecca. Families die het nu echt niet alleen redden en steun in de rug nodig hebben.

Met jouw donatie krijgen kwetsbare families, voedsel- en hygiënepakketten, financiële steun voor bijvoorbeeld schoolspullen en onderdak en hulp bij het genereren van inkomsten.

Jij kunt families helpen overleven. Jij kunt ervoor zorgen dat ouders zich niet hoeven af te vragen of zij hun kinderen de volgende nog wel te eten kunnen geven.

Help jij vandaag nog een familie de coronacrisis door?
Rebekka met haar familie - SOS Kinderdorpen

Help families als die van Rebecca

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.