Het effect van uw gift

Samen met u kunnen we het verschil maken voor veel kinderen. Met uw gift, eenmalig of structureel, kunnen we nieuwe of bestaande programma’s financieren. In 2016 hebben wij dankzij de giften van onze donateurs maar liefst het dagelijks onderhoud van kinderen in 21 kinderdorpen en families in 29 familieversterkende programma’s binnen onze 14 focuslanden kunnen financieren. In ons jaarverslag staan alle mooie resultaten uitgebreid beschreven. Onderstaand lichten wij voor u graag twee projecten uit, zodat u concreet kunt zien wat uw bijdrage betekent.

Lachende kindereen, Zuid-Afrika, SOS Kinderdorpen

Meer kinderen helpen

Miljoenen kinderen over de hele wereld staan er alleen voor. Wij geloven dat familieliefde van levensbelang is. Daarom willen wij dat zoveel mogelijk kinderen opgroeien in een liefdevolle familie en starten we jaarlijks nieuwe programma’s. Zoals de bouw van een nieuw SOS kinderdorp in Damascus, Syrië. Of de renovatie van het kinderdorp in N’Djamena, Tsjaad. 

SOS Kinderdorpen kinderdorp

Een blijvend liefdevol thuis garanderen

Met uw gift kunnen we de continuïteit van ons werk en de kwalitatieve zorg voor de kinderen waarborgen. Als kinderen niet in hun eigen familie kunnen blijven, zorgen wij voor een nieuw thuis in een SOS familie binnen een van onze kinderdorpen. We zorgen dat broertjes en zusjes bij elkaar kunnen blijven. We versterken kwetsbare families in hun zorg en in de opvoeding van hun kinderen, zodat deze kinderen thuis kunnen blijven wonen.


Met onze familieversterkende programma’s bereiken we duizenden gezinnen wereldwijd. U kunt bijdragen aan deze projecten en een écht verschil maken. Heeft u voorkeur voor een specifieke land, thematiek of project? Neemt u dan contact op met Lisette. Zij bespreekt graag in een vertrouwelijk gesprek de mogelijkheden.

Lisette Fentener van Vlissingen

Relatiebeheerder
lisette@soskinderdorpen.nl
T 020-3032543


Kijkje in het leven van de SOS families in Ivoorkust

Medewerker Sandra bezocht ons werk in Ivoorkust en ontmoette de kinderen en SOS families. In dit filmpje kunt u een kijkje nemen in het leven van de SOS families en vertelt Sandra over het nieuwe kinderdorp in Yamoussoukro.

Het effect van uw donatie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.