De kracht van familie

Kun jij je voorstellen hoe het is om zonder familie op te groeien? Wij ook niet. Toch groeit maar liefst 1 op de 10 (!) kinderen helemaal alleen op.

SOS Kinderdorpen is er voor deze kinderen. Over de hele wereld. Ongeacht geloof of achtergrond. We versterken families om te voorkomen dat kinderen er alleen voor komen te staan. En vangen ze op als ze geen familie meer hebben. Dit kunnen wij niet zonder de steun van donateurs. Daarom staan wij rondom Wereld Familiedag 2024 stil bij het belang van een liefdevolle familie.

Wat betekent familie voor jou?

Boodschap van ambassadeur Kim-Lian

Meester Jesper, nieuwe ambassadeur!

Jesper Hesseling, beter bekend als Meester Jesper, maakte op 15 mei 2024 -Wereld Familiedag- via zijn social media kanalen bekend dat hij de nieuwe ambassadeur is van SOS Kinderdorpen. Meester Jesper is een Nederlandse content creator. Welkom bij de SOS familie Meester Jesper! Lees meer.

“Wij hebben een erg fijn en liefdevol gezin. Onze kinderen hebben kansen om zich te ontwikkelen. Ik gun dit ieder kind op de wereld en daarom ben ik trots dat ik samen met SOS Kinderdorpen een bijdrage kan leveren aan deze missie.”

De familie

Van moeder Humu
Humu en haar kinderen.

Doneren
Alleenstaande vader met zijn twee kinderen
Opvang in

Een sos familie
Moeder Patience aan het spelen met kinderen in kinderdorp Tema
Edson op reis

In Ghana
SOS Kinderdorpen ambassadeur Edson da Graca bezoekt GrEEn in Ghana
De familie

Van Kalonji
Kalonji met zijn familie op de foto

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.