Veelgestelde vragen Donateursdag Slagharen

Wij zijn ontzettend blij met de steun van onze donateurs! Zij zorgen ervoor dat kwetsbare kinderen, waar ook ter wereld, kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie. Wij vinden het erg bijzonder dat u ons al langere tijd steunt en willen u, samen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen, bedanken voor uw betrokkenheid. Wij bieden u daarom graag een voordelig en ontspannen dagje uit met uw gezin aan. Ook vinden wij het leuk en bijzonder om onze donateurs op deze dag persoonlijk te ontmoeten!

Waarom organiseren jullie een SOS Familiedag en waarom in Slagharen?

Wij vinden het erg bijzonder dat u ons al zoveel jaar steunt en willen u, samen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen, bedanken voor uw betrokkenheid door u een voordelig en ontspannen dagje uit met uw gezin aan te bieden. Ook vinden wij het leuk en bijzonder om onze donateurs op deze dag persoonlijk te ontmoeten! Omdat Attractie- en Vakantiepark Slagharen familie ook hoog in het vaandel heeft staan, is deze samenwerking een hele logische stap.

Hoe kom ik aan de kaarten?

Via de mail heeft u een unieke code ontvangen. Let op! Deze code is slechts een keer te gebruiken.

Kaarten bestellen via de website van Slagharen, gaat als volgt:

  1. Ga met uw unieke en persoonlijke code naar https://howdy.slagharen.com/nl/
  2. Selecteer de juiste dag, in dit geval 10 september 2023
  3. Kies bij <stap 1> het aantal tickets, let op: dit kan tot een maximum van 6 per code. Kinderen t/m drie jaar zijn gratis.
  4. Klik vervolgens op [ik wil een actiecode verzilveren] en vul uw unieke code Let op! Deze is slechts eenmaal te gebruiken!
  5. Klik vervolgens op [verzilveren]. Nu staat er in het overzicht van de bestelling 6,50 euro per ticket. Let op: dit werkt alleen als u één van de unieke codes invult en alleen voor 10 september.
  6. Klik vervolgens op [volgende] en kom in het <extra’s> Hier hoeft u NIETS aan te vinken. U krijgt de parkeer- & snackvoucher(s) op de dag zelf, bij aankomst.
  7. Klik hier weer door op [volgende].
  8. Vul uw gegevens in. Hierna wordt u doorverwezen naar de betaling.
  9. Na de betaling ontvangt u de entreetickets in uw mailbox. Let op: deze tickets zijn alleen geldig op 10 september en te scannen bij de entree van het park. De overige documenten (parkeer- en snackvouchers) krijgt u bij aankomst.

Ik heb na het invullen van de actiecode en de betaling geen kaarten ontvangen. Wat kan ik doen?

Het kan zijn dat de kaarten in uw spambox terecht zijn gekomen. Als dat niet het geval is, neem contact op via de website van Attractie- en Vakantiepark Slagharen of mail met het Serviceteam van SOS Kinderdorpen: soskinderdorpen@soskinderdorpen.nl

Ik wil mijn kaarten graag cadeau doen aan iemand, kan dat?

Als dank voor uw trouwe steun aan SOS Kinderdorpen kunt u maximaal 6 kaarten bestellen. Als u zelf geen gebruik van dit aanbod wilt of kunt maken, mag u uw bevestigingsmail met de code óf de bestelde kaarten aan iemand anders geven.

Ik kan helaas niet op 10 september, kan ik ook op een andere dag gebruik maken van dit aanbod?

Helaas. Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft 5000 kaarten beschikbaar gesteld voor onze SOS Familiedag op zondag 10 september 2023. De kaarten die u via uw persoonlijke actiecode bestelt, zijn alleen op deze dag geldig. We kunnen u helaas geen geld teruggeven als u verhinderd bent.

Hoe laat begint de SOS Familiedag?

U bent de hele dag van harte welkom! Het park is geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Waarom besteden jullie geld aan Slagharen en gaat dit ten koste van de kinderen?

Onze partner, Attractie- en Vakantiepark Slagharen heeft 5000 kaarten beschikbaar gesteld voor onze SOS Familiedag op 10 september. Dit cadeau aan u heeft dus geen invloed op de donatiegelden. Uw donaties gaan net zoals altijd, naar de kinderen. Zij staan uiteraard op de eerste plaats.

Hoeveel kost het parkeren bij Slagharen?

U kunt op deze dag gratis parkeren op de parkeerplaats van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Bij aankomst ontvangt u bij de ingang, per bestelling en gezin, van ons een uitrijkaart. Slagharen is overigens ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Zie hier voor meer informatie.

Ik heb kaarten besteld voor 10 september, maar ik ben verhinderd, wat nu?

Als u kaarten heeft besteld en toch niet kan komen, geven wij helaas geen geld terug. U mag de kaarten  uiteraard aan iemand anders geven.

Heb ik ook toegang tot het Waterpark van Slagharen?

Nee, u heeft met de kaarten die u via deze persoonlijke actiecode heeft besteld, géén toegang tot het Water- of Vakantiepark van Slagharen.

Doneer nu en steun onze noodhulp

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.