SOS Kinderdorpen & Dr. Oetker op dé Winterfair

Deze winter bundelen Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen opnieuw hun krachten met als doel: kinderen wereldwijd een veilig thuis geven. Dit doen we door gezamenlijke te bakken: bak een huis, geef een thuis. Van 24 t/m 30 november staan we samen op Dé Winterfair om de enige echte Dr. Oetker koekhuisje bakpakketten uit te delen. Bak jij ook mee?

Kom naar Dé Winterfair en haal jouw bakpakket!

Samen met Dr. Oetker hebben we een bakpakket ontwikkeld om een koekhuisje te bakken. Het bakpakket is exclusief verkrijgbaar op Dé Winterfair, van 24 tot en met 30 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Maar natuurlijk kun je ook zonder dit bakpakket aan de slag. Kijk hier voor het gehele kerst assortiment van Dr. Oetker en bak met ons mee.

Bak een huis, geef een thuis!

Kwetsbare families hebben het moeilijker dan ooit door droogte, klimaatverandering, oorlog en torenhoge voedselprijzen. Door deze families te versterken kunnen zij op eigen benen blijven staan. Maar hier hebben we jouw hulp hard bij nodig! Wil je ook mee helpen om kinderen wereldwijd een veilig thuis te geven? Doneer dan nu via deze pagina!

Samenwerking

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen werken al sinds 2012 samen. Familiewaarden zitten in het DNA van de organisatie. Dat is de basis van de samenwerking: familie, ons mooiste recept. Dankzij partners zoals Dr. Oetker kunnen we kinderen structureel blijven helpen.

Bak mee!

Kun je het koekhuisje bakpakket niet bemachtigen tijdens Dé Winterfair? Geen zorgen! We hebben verschillende heerlijke recepten voor je klaarstaan. Ontdek hier welke ingrediënten je nodig hebt om je eigen koekhuisje te bakken, of laat je creativiteit de vrije loop met een van onze andere recepten. Bak een koekhuisje en deel jouw meesterwerk op social media door @soskinderdorpen en @droetkerbakken_nl te taggen en #bakeenhuis te gebruiken.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.