SOS Kinderdorpen & Dr. Oetker op de Margriet Winterfair

Dit jaar slaan SOS Kinderdorpen en Dr. Oetker de handen opnieuw ineen met als doel: kinderen wereldwijd een warm thuis geven. Dit doen we door gezamenlijke te bakken: bak een huis, geef een thuis. Dit jaar staan we op de Margriet Winterfair met het unieke SOS Kinderdorpen-bakpakket. Kom langs in onze stand (1B130), haal jouw bakpakket en bak ook mee!

Kom naar de Margriet Winterfair en haal jouw bakpakket!

Samen met Dr. Oetker hebben we een bakpakket ontwikkeld om een koekhuisje te bakken. Het bakpakket is exclusief verkrijgbaar op de Margriet Winterfair, van 25 november tot en met 1 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Kom langs en haal jouw bakpakket! Bak met ons mee door eenmalig een bedrag van € 10,- te doneren of structureel donateur te worden. Ontvang het Dr. Oetker bakpakket en ga thuis aan de slag. De opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen. Op deze manier kunnen we kinderen wereldwijd samen een veilige basis bieden. Bak een huis, geef een thuis!

Kwetsbare families hebben het moeilijker dan ooit door droogte, klimaatverandering, oorlog en torenhoge voedselprijzen. Door deze families te versterken kunnen zij op eigen benen blijven staan. Maar hier hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Samenwerking

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen werken al sinds 2012 samen. Familiewaarden zitten in het DNA van de organisatie. Dat is de basis van de samenwerking: familie, ons mooiste recept. Dankzij partners zoals Dr. Oetker kunnen we kinderen structureel blijven helpen.

Bak mee en win!

Ook zonder dit pakket kun je mee doen aan de win-actie. Lees hier welke ingrediënten je nodig hebt om het koekhuisje te bakken of wees creatief met één van de andere recepten, bak een koekhuisje, deel jouw creatie op social media, roep je vrienden op om te doneren en maak kans om een leuke prijs te winnen! Bijvoorbeeld een schitterende keukenmachine van Bourgini: hét hulpje in de keuken!

Hoe doe je mee aan de bakactie?

  1. Bak een koekhuisje. Het recept vind je hier.
  2. Maak samen de mooiste creaties: inspiratie vind je hier.
  3. Deel jouw creatie op social media: tag @soskinderdorpen, gebruik de hashtag #bakeenhuis
  4. Roep jouw vrienden, familie en bekenden op om een donatie te doen via dit formulier.
  5. Meedoen met de actie kan tot 30 december.
  6. Maak kans op één van de mooie prijzen!

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.