Action verlengt partnerschap met SOS Kinderdorpen

Header Action samenwerking met SOS

Vandaag, op maandag 09 oktober 2023, kondigt Action met grote vreugde aan dat het haar partnerschap met SOS Kinderdorpen opnieuw heeft verlengd, met ingang van 1 januari 2024, voor een periode van drie jaar. Dit partnerschap ging in 2018 van start en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een krachtige samenwerking, die zich onvermoeibaar inzet voor het welzijn van kwetsbare kinderen over de hele wereld.

De steun van Action blijft meegroeien

Action ondersteunt momenteel meer dan 12.500 kinderen via sponsorprogramma’s voor kinderen en dorpen in Azië en via Europese SOS-projecten. Wat dit partnerschap nog krachtiger maakt, is dat het meegroeit met de expansie van Action. Met de opening van elke nieuwe winkel,  de lancering van elk nieuw distributiecentrum of elk nieuw landenkantoor in nieuwe Europese markten bieden we steeds meer kinderen en dorpen de hulp die ze nodig hebben.

Structurele voorzieningen voor kinderen en dorpen

De bijdrage van Action stelt SOS Kinderdorpen in staat om kinderen op een structurele manier de steun te bieden die ze nodig hebben  om veilig en liefdevol op te groeien, zoals  goede voeding, onderwijs, medische zorg en  sport en spel. Daarnaast draagt Action bij aan de onderhoudskosten van kinderdorpen en het welzijn van kwetsbare gezinnen in de bredere gemeenschap.

“We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van kwetsbare kinderen en hun recht op een liefdevolle en veilige opvoeding te waarborgen. Onze medewerkers en klanten dragen bij aan deze inspanningen, en we kijken ernaar uit om dit belangrijke werk voort te zetten.

Hajir Hajji, CEO van Action

Een waardevol partnerschap

“Action is trots op de voortzetting van dit waardevolle partnerschap met SOS Kinderdorpen. Alle Action-collega’s zijn nauw betrokken en blij met de samenwerking,” aldus Hajir Hajji, CEO van Action. “We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van kwetsbare kinderen en hun recht op een liefdevolle en veilige opvoeding te waarborgen. Onze medewerkers en klanten dragen bij aan deze inspanningen, en we kijken ernaar uit om dit belangrijke werk voort te zetten.“ We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Action het partnerschap met SOS Kinderdorpen voor de komende drie jaar wil verlengen. Het laat ook zien hoe toegewijd Action is aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en het creëren van een positieve verandering in de wereld. Samen zorgen we ervoor dat kinderen, zonder ouderlijke zorg of deze dreigen te verliezen, kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige omgeving.” – Arian Buurman, Algemeen directeur bij SOS Kinderdorpen

“Samen zorgen we ervoor dat kinderen, zonder ouderlijke zorg of deze dreigen te verliezen, kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige omgeving.”

Arian Buurman, Algemeen directeur bij SOS Kinderdorpen

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.