Kus- en knuffelzone

Zonder liefde kan een kind niet groeien, zeggen we bij SOS Kinderdorpen. Daarmee bedoelen we dat elk kind de liefdevolle aandacht van een volwassene nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen tot een sterk en zelfredzaam individu. Die liefdevolle aandacht ligt aan de basis van de projecten van SOS Kinderdorpen: kinderen die niemand meer hebben opvangen in een warme, liefdevolle familie. Maar ook in het dagelijks leven in onze samenleving wil SOS Kinderdorpen die aandacht stimuleren.

Foto: www.masterphoto.nl

Ouders kunnen hun liefde op 1001 manieren aan hun kinderen tonen. En het moment dat je je kinderen ophaalt of afzet op school is daar een mooi voorbeeld van. Daarom bedachten we de SOS Kus- en knuffelzone, waar ouders hun kinderen elke schooldag nog eens goed vast kunnen pakken voor ze hen aan de goede zorg van de leerkracht overlaten.
 

De eerste zone

De allereerste SOS Kus- en Knuffelzone werd geopend bij basisschool Het Anker in Spijkenisse, aangeboden door Kinderopvang Mundo. Schooldirecteur Lies Maliepaard is verheugd dat juist op zijn speelplaats de eerste SOS Kus- en Knuffelzone is ingericht. De visie van SOS Kinderdorpen ligt geheel in het verlengde van de filosofie van Het Anker. “We geloven in ieder kind, zien ieder kind. Elk kind mag bij ons zijn wie hij of zij is. Onze school, de kinderopvang en natuurlijk de liefdevolle ouders zijn hierin belangrijke partners.”


Doet jouw school mee?

Wil jouw school ook een SOS Kus- en Knuffelzone? Dat kan snel en makkelijk geregeld worden. We werken hiervoor samen met de gespecialiseerde firma Hopla Holland. Zij zorgen voor een vlotte plaatsing met een mooi en langdurig resultaat.

De standaard SOS Kus- en Knuffelzone is een voorgevormde thermoplastische markering 4 x 1 meter die buiten op zowel beton als asfalt ondergrond aangebracht kan worden. Een aaneengesloten oppervlak, zonder grote voegen, geeft het beste en mooiste resultaat. We werken met Hopla Holland die deze sticker aan kan bieden voor 750 euro incl. plaatsen, exclusief reiskosten (0,40 ct per km vanuit Nijmegen vv) en ex BTW. Deze leverancier geeft 2 jaar garantie. Voor eigen leveranciers, een andere wijze van aanbrengen of andere vorm kunnen we een ontwerp aanleveren.
 

Ben je als school geïnteresseerd?

Stuur dan snel een mailtje naar pr@soskinderdorpen.nl

Opening eerste kus- en knuffelzone

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.