Spreekbeurt over SOS Kinderdorpen

Hoe meer mensen weten over SOS Kinderdorpen, hoe meer kinderen wij kunnen helpen. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Geef je spreekbeurt of schrijf je werkstuk over SOS Kinderdorpen en zorg dat zo veel mogelijk mensen ons verhaal leren kennen. 

Mouna-naa-school-oeganda-sos-kinderdorpen

Zit je op de basisschool?

Lees dan alles over ons en wat wij doen voor kinderen in andere landen. Kinderen net als jij! Alleen hebben zij geen familie die voor hen zorgt zodat zij niet onbezorgd kind kunnen zijn.

Zit je op de middelbare school?

Lees alles over hoe wij wereldwijd kinderen helpen die er helemaal alleen voor staan. Daarnaast kun je ook alles lezen over de thema’s Kinderrechten, Onderwijs voor meisjes, Voetbal voor SOS kinderen, Het ‘red mijn moeder’-project en Noodhulp in Syrië.  

Wij wensen je in ieder geval heel veel succes!

Kom in actie

Wil je (samen met je klas) in actie komen voor SOS Kinderdorpen? Organiseer dan een sponsorloop, een (kerst)markt of organiseer een tweedehandskledingbeurs. Of bedenk zelf een mooie actie voor bij jou op school. Alles is mogelijk. En we ondersteunen jou en je school graag bij je actie. 

Laat je inspireren
Hier vind je succesvolle voorbeeld acties van mensen die ons op wat voor manier dan ook een warm hart toedragen. Laat je inspireren en ga ook van start!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.