Help een kind als Zahra

De coronacrisis zorgt ervoor dat steeds meer families het niet redden zonder hulp. Families als die van Zahra. Dit meisje van vijf jaar oud wilde dolgraag naar school, maar wist dat haar ouders daar het geld niet voor hebben.

Lees het verhaal van Zahra
Zahra uit Kosovo zit op een oude bank

Koninklijk bezoek

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden heeft op 7 en 8 juli een tweedaags werkbezoek aan SOS Kinderdorpen in Oostenrijk gebracht. De Prinses bezocht verschillende projecten waaronder een kinderdorp en een project waar jonge vluchtelingen onder begeleiding wonen en werken aan het opbouwen van een nieuw bestaan.

Lees meer over het werkbezoek van de prinses

Jaarverslag

In het SOS Kinderdorpen Jaarverslag 2020 laten we zien hoe we samen met jullie, onze donateurs en partners, op duurzame wijze het verschil hebben gemaakt in de levens van kinderen, jongeren en ouders wereldwijd. Familieliefde is daarin het sleutelwoord: het is de kracht en continuïteit van het dagelijks familieleven en de onvoorwaardelijke liefde, zorg en bescherming die de basis vormt voor de gezonde ontwikkeling van een kind, voor blijvende positieve verandering en voor een kansrijke toekomst.

Bekijk het jaarverslag
Linderen in het Familieversterkend programma in Tamale Ghana

Over SOS Kinderdorpen

Wij zorgen dat kinderen – ongeacht hun nationaliteit, geloof of huidskleur – in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dat doen we door kwetsbare families te versterken in de zorg en opvoeding van hun kinderen. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven binnen een SOS familie in een van onze kinderdorpen.

Lees meer
Lachende kindereen, Zuid-Afrika, SOS Kinderdorpen
kaart

Waar zijn wij actief?

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Bekijk de interactieve kaart

Geef kinderen een veilig thuis

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.