Het verhaal van Zahra

Zahra is 5 jaar oud en wil dolgraag naar school, maar weet dat haar ouders daar het geld niet voor hebben.

Lees het verhaal van Zahra
Zahra uit Kosovo met haar moeder

Samen tegen corona

In alle 136 landen en gebieden waar wij werken, gaat de verspreiding van het coronavirus door, soms zelfs sneller dan eerst. Met zorgstelsels die niet opgewassen zijn tegen het virus en overheden die maatregelen nemen die veel invloed hebben op de lokale bevolking zoals het sluiten van scholen en markten wordt de situatie steeds nijpender voor kwetsbare kinderen en families.

Lees meer
Coronapreventie: Kinderen wassen hun handen, Ethiopië - SOS Kinderdorpen

55 jaar SOS Kinderdorpen Nederland

Onze manier van werken is continu in ontwikkeling, maar de essentie is altijd onveranderd gebleven: zorgen voor een liefdevolle familie en een veilig thuis voor elk kind. We blijven ons vol energie inzetten voor kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren of het risico lopen de ouderlijke zorg te verliezen.

Bekijk het overzicht van belangrijke gebeurtenissen
SOS moeder met haar dochter

Over SOS Kinderdorpen

Wij zorgen dat kinderen – ongeacht hun nationaliteit, geloof of huidskleur – in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dat doen we door kwetsbare families te versterken in de zorg en opvoeding van hun kinderen. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven binnen een SOS familie in een van onze kinderdorpen.

Lees meer
Lachende kindereen, Zuid-Afrika, SOS Kinderdorpen
kaart

Waar zijn wij actief?

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Bekijk de interactieve kaart

Help een kind als Zahra

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.