Het verhaal van Zahra

Zahra is vijf jaar oud en wil dolgraag naar school, maar weet dat haar ouders daar het geld niet voor hebben.

Lees het verhaal van Zahra
Zahra uit Kosovo met haar moeder

Help families overleven

Rebecca was ten einde raad toen haar man haar en haar vier kinderen verliet. “Ineens was er geen inkomen meer en door de coronacrisis ook geen werk. Een tijdlang was het niet mogelijk mijn kinderen iedere dag te voeden, laat staan ze onderwijs te kunnen laten volgen.”

Lees het verhaal van Rebecca
Rebekka uit Ghana met haar kinderen

Moeders in het zonnetje

Deze maand geven we extra aandacht aan alle moeders die ervoor zorgen dat hun kinderen liefdevol en veilig opgroeien. Moeders als Samelia die na een hele zware periode, dankzij steun van onze donateurs, nu weer zelfstandig in staat zijn, hun kinderen een stabiel thuis te geven.

Steun nog meer moeders als Samelia en ontvang een gratis Snapper chocoladereep bij een (moederdag)bestelling van onze partner Australian. Leuk om te geven aan de liefste moeder die je kent!

Lees meer

Over SOS Kinderdorpen

Wij zorgen dat kinderen – ongeacht hun nationaliteit, geloof of huidskleur – in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dat doen we door kwetsbare families te versterken in de zorg en opvoeding van hun kinderen. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven binnen een SOS familie in een van onze kinderdorpen.

Lees meer
Lachende kindereen, Zuid-Afrika, SOS Kinderdorpen
kaart

Waar zijn wij actief?

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Bekijk de interactieve kaart

Help een kind als Zahra

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.