Skip to main content
Help Nala

Moederziel alleen zwierf Nala rond

op zoek naar liefde en veiligheid

Help jij een kind als Nala, dat zonder familie op straat probeert te overleven? Met jouw donatie geef je hen liefdevolle zorg!

Ja, ik help een kind als Nala

Laat Tracy er niet alleen voor staan!

tracy-mensjesrechten-sos-kinderdorpen.jpg

De jonge Tracy heeft volwassen zorgen. Haar ouders zijn overleden aan aids, en ook zij is geboren met het hiv-virus. SOS Kinderdorpen helpt kinderen zoals Tracy, zodat zij de last niet alleen hoeven te dragen.

Lees meer

The Hike 2019 in Ghana!

HikersTheHike 300x300.jpg

The Hike vindt plaats in het weekend van 15 tot en met 17 november in de buurt van de hoofdstad van Ghana, Accra. Doe mee aan dit avontuur en geef met jouw deelname kinderen kans op een veilig thuis.

Meer info over The Hike!

De toegift van Mevrouw Kuiper

mevrouw-kuiper-300x300_2.jpg

Mevrouw Kuiper kijkt in 3-D naar de kinderen die, dankzij haar steun, weer een toekomst hebben. Ook na haar dood.

Lees meer

Waar zijn wij actief?

 

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 135 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Landenkaart

stippellijn-grijs-horizontaal_1.png

Ieder kind een familie

Een veilig thuis binnen een liefdevolle familie: elk kind heeft er recht op. Het is de essentie van ons werk. En de beste plek voor een kind om op te groeien is bij zijn biologische familie. Maar vele kinderen wereldwijd groeien niet op in een liefdevolle familie, omdat:

  • Ze hun ouders verloren zijn of omdat hun ouders en/of de brede familie niet in staat zijn om de zorg voor hen te dragen.

Hoe helpen we kinderen zonder familie?

  • Ze opgroeien in families die door extreem zware leefomstandigheden hun kinderen niet kunnen geven wat ze nodig hebben.

Hoe helpen we kinderen in kwetsbare families?

Home SOS Kinderdorpen

Wat doet SOS Kinderdorpen nog meer?

Kinderen aan het woord