SOS Kinderdorpen & Dr. Oetker op de negenmaandenbeurs

Afbeelding van de samenwerkint tussen Dr.Oetker en SOS Kinderdorpen op de Negenmaandenbeurs

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen bundelen opnieuw hun krachten met als doel: kinderen wereldwijd een sterke familie geven. Dit doen we door gezamenlijke te bakken: vier nieuw leven, steun een leven. Van 14 t/m 17 februari staan we samen op de Negenmaandenbeurs om de enige echte Dr. Oetker cupcake bakpakketten en exclusieve receptenboekjes uit te delen. Bak jij ook mee?

Kom naar de Negenmaandenbeurs en haal jouw bakpakket!

Samen met Dr. Oetker hebben we een bakpakket en receptenboekje ontwikkeld om kraam- en geboortetraktaties te bakken. Word donateur op de Negenmaandenbeurs en ontvang dit exclusieve pakket, verkrijgbaar tijdens het evenement van 14 tot en met 17 februari in de RAI Amsterdam (stand 12.611). Natuurlijk kun je ook zonder het speciale bakpakket aan de slag. Ontdek hier alle geboortetraktaties van Dr. Oetker en bak met ons mee.

Vier nieuw leven, steun een leven!

Kwetsbare families hebben het moeilijker dan ooit door droogte, klimaatverandering, oorlog en torenhoge voedselprijzen. Door deze families te versterken kunnen zij op eigen benen blijven staan. Maar hier hebben we jouw hulp hard bij nodig! Wil je ook mee helpen om kinderen wereldwijd een veilig thuis te geven? Doneer dan nu via deze pagina!

Samenwerking

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen werken al sinds 2012 samen. Familiewaarden zitten in het DNA van de organisatie. Dat is de basis van de samenwerking: familie, ons mooiste recept. Dankzij partners zoals Dr. Oetker kunnen we kinderen structureel blijven helpen.

Bak mee!

Kun je het bakpakket niet bemachtigen tijdens de Negenmaandenbeurs? Geen zorgen! We hebben verschillende heerlijke recepten voor je klaarstaan. Ontdek hier welke ingrediënten je nodig hebt om je eigen geboortetraktatie te bakken, of laat je creativiteit de vrije loop met een van onze andere recepten. Bak je geboortetraktatie en deel jouw meesterwerk op social media door @soskinderdorpen en @droetkerbakken_nl te taggen en #viernieuwleven te gebruiken.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.