Wereldfamiliedag: SOS Kinderdorpen-bijlage bij de Trouw

15 mei is het Wereldfamiliedag. Een dag die SOS Kinderdorpen jaarlijks aangrijpt om duidelijk te maken hoe belangrijk familieliefde is voor kinderen. Dit jaar doen we dat met een bijzondere bijlage bij dagblad Trouw, die op deze internationale dag van familie bij alle kranten wordt bijgevoegd.

Met deze onafhankelijke Trouw-bijlage vragen we extra aandacht voor het belang van familieliefde. In de 16-pagina’s tellende bijlage komt het werk van SOS Kinderdorpen in de volle breedte aan bod. Van onze familieversterkende programma’s tot onze inzet in tijden van nood en van het werk in de kinderdorpen tot de werkgelegenheidsprogramma’s voor jongeren. Daarnaast komt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder aan het woord over de implicaties van het ontbreken van een stabiele familiebasis.

Heb je de bijlage gemist?

Geen nood! Je kunt hem hieronder online lezen. Heb je liever de papieren krant in de hand, stuur dan een mailtje naar pr@soskinderdorpen.nl en wij sturen je een exemplaar toe. We hebben een beperkt aantal extra bijlages, dus deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.