Het nieuwe SOS Magazine Voorjaar ’24 – mis ‘m niet!

SOS Magazine, speciaal voor onze donateurs

SOS Kinderdorpen brengt twee keer per jaar het SOS Magazine uit, speciaal voor onze donateurs. Als dank voor alle steun. Met dit SOS Magazine geven we de lezer een kijkje in de wereld en het werk van SOS Kinderdorpen.

Noodhulp: waar het het hardst nodig is

Deze editie van het SOS Magazine gaat vooral over humanitaire hulp bij een ramp of oorlog. SOS Kinderdorpen is in 29 landen actief met noodhulpprogramma’s. Bijvoorbeeld in Gaza, waar tienduizenden kinderen één of beide ouders verloren. Omdat de noodhulp wordt geboden in landen waar we al actief zijn, kunnen we in een noodsituatie snel en effectief handelen.

Header van SOS Kinderdorpen voor Ramadan

Onderwerpen in dit magazine:

  • Noodhulp in de Palestijnse gebieden: De schade van de oorlog is enorm. Tienduizenden kinderen verloren één of beide ouders. SOS Kinderdorpen zet alles op alles om deze kinderen bij te staan. Lees meer op pagina 4.
  • Held in het veld: Naast structurele hulp biedt SOS Kinderdorpen noodhulp. Expert Mihai Grigorean komt in actie voor, tijdens en na een humanitaire crisis en vertelt op pagina 12 wat dit betekent.
  • Interview met een BN-er: deze keer – op pagina 14 – presentator, stand-up comedian en ambassadeur van SOS Kinderdorpen Edson da Graça. Hij bezocht meerdere projecten van SOS Kinderdorpen in Ghana.
  • Nalaten: lees op pagina 10 hoe trouwe donateurs Lia en Ferry een blijvende impact maken door SOS Kinderen op te nemen in hun testament.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.