Nationale postcode loterij verlengt steun aan SOS Kinderdorpen met vijf jaar

SOS Kinderdorpen viert feest! Al sinds 2000 kan SOS Kinderdorpen rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij. Onlangs liet de loterij weten deze steun nog eens met vijf jaar te gaan verlengen. Dit betekent dat onze organisatie ook de komende vijf jaar weer een jaarlijkse bijdrage van €1.350.000,- ontvangt.

Sinds de start van de samenwerking heeft SOS Kinderdorpen met hulp van de loterij al € 31,1 miljoen ontvangen voor kinderen die wereldwijd de zorg van hun ouders hebben verloren. In september is die samenwerking geëvalueerd waarna de Raad van Commissarissen van de Nationale Postcode Loterij heeft besloten de samenwerking voort te zetten. Dit betekent dat ook in de periode van 2020 tot en met 2024, SOS Kinderdorpen steun zal ontvangen voor haar werkzaamheden.

Directeur van SOS Kinderdorpen Arian Buurman: “Wij zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat de Nationale Postcode Loterij weer in ons heeft gesteld en blij dat we onze samenwerking kunnen continueren. We prijzen ons gelukkig dat we dankzij de deelnemers van deze mooie organisatie, onze ambitie om kwetsbare kinderen een zelfredzame toekomst te bieden, verder kunnen voorzetten. Samen kunnen we er de komende vijf jaar weer voor zorgen dat steeds meer kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle en veilige familie. Bedankt, Nationale Postcode Loterij!

Lees meer over de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.