Jaarverslag 2020 gepubliceerd

Het SOS Kinderdorpen Jaarverslag 2020 is gepubliceerd en staat online klaar om door te bladeren. Voor het eerst hebben we een Engelstalig verslag opgemaakt. Hierin laten we zien hoe we samen met jullie, onze donateurs en partners, op duurzame wijze het verschil hebben gemaakt in de levens van kinderen, jongeren en ouders. Vanuit de kracht van familie bieden wij kinderen en jongeren de zorg, bescherming, liefde en begeleiding om zich te ontwikkelen en zo de stappen te zetten naar een mooie, zelfredzame toekomst.

Inhoud Jaarverslag 2020

In het Jaarverslag geven we uitgebreid inzicht in onze programma’s, de resultaten, activiteiten in Nederland, onze (internationale) organisatie, ons integriteits- en kindveiligheidsbeleid en richten wij onze blik op de toekomst. In het financiële verslag leggen wij verantwoording af over onze inkomsten en uitgaven.

Op onze jaarverslagpagina staat ook ons online Jaarverslag: een Impactrapport over 2020 waarin we -in het Nederlands- kort en bondig laten zien waar we actief zijn en welke resultaten we hebben behaald dankzij jullie steun.

Bekijk ook het jaarverslag 2021

voorkant jaarverslag 2020

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.