FC Volendam heeft SOS Kinderdorpen omarmd als de nieuwe maatschappelijk partner

SOS Maatschappelijk partner van FC Volendam

FC Volendam heeft SOS Kinderdorpen omarmd als de nieuwe maatschappelijk partner en siert de borst van kindermaattenues voor het seizoen 2023-2024. SOS Kinderdorpen en FC Volendam zijn geen onbekenden van elkaar. In het seizoen 2014-2015 sierde SOS ook al eens het shirt van FC Volendam, zij het voor een aantal wedstrijden. Ook gaat aanvoerder Carel Eiting zich als vriend van onze organisatie in zetten.

Jan Smit en Carel Eiting

Jan Smit is voorzitter van FC Volendam en gaat zijn 25ste jaar in als SOS Kinderdorpen ambassadeur. Jan is dan ook trots dat deze mijlpaal gevierd kan worden met een partnerschap. “Al bijna 25 jaar ben ik ambassadeur van SOS Kinderdorpen en heb ik gezien welke prachtige projecten zij uitvoeren en ondersteunen. Het is prachtig dat deze mijlpaal samenkomt in het partnerschap met mijn favoriete club. Dat ook onze aanvoerder een goed gevoel heeft bij SOS Kinderdorpen maakt deze situatie zeer bijzonder. Het logo staat prachtig op onze kindermaatshirts.”

“Geweldig dat FC Volendam op deze manier meer bekendheid aan SOS Kinderdorpen wil geven! Jan Smit is al bijna 25 jaar ambassadeur van SOS Kinderdorpen. En ook in zijn functie als voorzitter van FC Volendam vergeet hij SOS niet. Daarnaast zijn we natuurlijk heel trots dat Carel Eijting zich ook in wil zetten voor SOS Kinderdorpen. We zijn FC Volendam, Carel en Jan heel dankbaar voor de steun voor ons werk.”

Arian Buurman

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.