Vacatures

Op het kantoor van SOS Kinderdorpen in Nederland werken we met een team bevlogen en gedreven medewerkers aan onze missie: kinderen een liefdevol thuis geven. Wanneer we enthousiaste mensen zoeken om de SOS familie uit te breiden, plaatsen we een vacature in het onderstaande overzicht.

SOS familie sos kinderdorp in Afrika - SOS Kinderdorpen

Alle vacatures

Project Controller

5 november 2020  – SOS Kinderdorpen zoekt een project controller (fulltime). 

Ben je een ervaren project controller en heb je een passie voor het bewaken van en sturen op de realisatie van financiële en niet-financiële doelstellingen in projecten? Wil jij bijdragen aan een mooie toekomst voor kwetsbare kinderen? Ben jij daarnaast ook professioneel, samenwerkend, bevlogen en ondernemend, en wil je jezelf inzetten voor het mooiste goede doel wereldwijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk het functieprofiel en solliciteer: https://werkenbij.sos-kinderdorpen.nl/project-controller


Familiebegeleider Simba Familiezorg

SOS Kinderdorpen zoekt familiebegeleiders voor de regio Gelderland en Overijssel die willen werken aan versterking van gezinnen waarvan de kinderen uithuisgeplaatst zijn. Ook maken we ons sterk om broers en zussen samen op te vangen (in een gezinshuis) tijdens de uithuisplaatsing. De familiebegeleider werkt samen met het gezin intensief aan een veilige hereniging van de kinderen met hun familie. Uniek is dat de familiebegeleider extra tijd kan besteden aan de begeleiding. Namelijk maximaal 12 uur per week gedurende 2 jaar. Omdat wij onze familiebegeleiders door heel Nederland moeten kunnen inzetten, willen wij ons netwerk van familiebegeleiders graag uitbreiden. Wil jij onderdeel van dit netwerk zijn? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Bekijk het functieprofiel en solliciteer: https://werkenbij.sos-kinderdorpen.nl/familiebegeleider


Wij werken met lokale mensen binnen onze projecten

Je kunt via SOS Kinderdorpen Nederland niet in het buitenland werken. Wij zenden geen mensen uit naar projecten en hebben daarom geen betaalde vacatures, stages of vrijwilligerswerk in het buitenland.

Ons beleid is dat kinderen worden verzorgd en opgevoed door mensen met dezelfde culturele achtergrond. De kinderen waarmee SOS Kinderdorpen in haar programma’s werkt zijn kwetsbaar en tijdelijke of telkens wisselende verzorgers/ vrijwilligers dragen bij aan een verstoorde hechting en onderbreken de dagelijkse routine. Daarom geven wij er de voorkeur aan dat mensen die voor ons werken dit voor langere tijd doen. Zo krijgen kinderen een stabiele, veilige leefomgeving en hoeven ze niet steeds aan nieuwe mensen te wennen. Wij vinden het belangrijk dat lokale mensen kunnen werken in de SOS programma’s, omdat dit de werkgelegenheid en betrokkenheid ter plaatse stimuleert. Het zijn de nationale SOS Children’s Villages Associations die het werk van SOS Kinderdorpen in hun eigen land coördineren.

Help kwetsbare families

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.