Kennisquiz: hoe doorbreek je de cirkel van armoede?

Hartelijk dank voor je interesse in de kennisquiz en SOS Kinderdorpen.

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin jouw score en hoe die vergelijkt met de score van anderen.* Als je de winnaar bent van het boek ‘Allemaal familie’, dan nemen we begin volgende maand via e-mail contact met je op.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de kennisquiz? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over wat wij doen? Bekijk hier onze projecten.

Wil je gelijk bijdragen aan het werk van SOS Kinderdorpen? Doneer nu op onze website.

*Mocht je de e-mail niet ontvangen hebben, controleer dan even je spamfilter. 

Kind verscholen achter moeder

Formule voor een mooie toekomst

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een mooie toekomst? Is dat scholing, voldoende eten of goede gezondheidszorg? Wij geloven dat familieliefde het belangrijkste is voor een mooie toekomst. Het kunnen vertrouwen op een veilige basis in je leven. Want ontbreekt deze basis, dan sta je als kind op grote achterstand. Met hersenscans is het effect van het ontbreken van een veilige familiebasis letterlijk in beeld gebracht. Lees het onderzoek, en je begrijpt waarom we bij SOS Kinderdorpen zeggen: elk kind heeft recht op een familie.

Lees het onderzoek
Tweelingbroertjes, Guinee Bissau, SOS Kinderdorpen
kaart

Waar zijn wij actief?

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Bekijk de interactieve kaart

Geef kinderen een kansrijke toekomst

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.