Het verhaal van SOS moeder Rini

‘Ik zal altijd voor mijn kinderen blijven zorgen’


Sinds 1995 is Rini SOS moeder in een kinderdorp in Indonesië. In die jaren heeft zij meer dan twintig kinderen liefdevol grootgebracht. Inmiddels is ze zelfs al oma. Een moeder voor altijd!

“Ik heb geen biologische kinderen, maar alle kinderen die ik in dit kinderdorp heb opgevoed voelen als mijn familie. En gelukkig zien zij dat ook zo. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat de kinderen die in mijn gezin komen, zich thuisvoelen. In het begin is dat vaak nog wat lastig. De kinderen voelen zich dan nog niet veilig, zijn angstig en verdrietig, durven mij amper aan te kijken. Na verloop van tijd als ze zien dat ze mij kunnen vertrouwen en weten dat ik hen niet verlaat, gaat het beter. Ik blijf ze op het hart drukken dat ik hun moeder ben, en dat altijd zal blijven. Ook na mijn pensioen. Ik heb inmiddels 23 kinderen opgevoed. Ik heb ze leren lopen, heb ze zien afstuderen, zien trouwen.. Ik ben zelfs al oma!”

“Ik beschouw al mijn SOS kinderen als mijn biologische kinderen. Ik zal altijd hun moeder zijn en voor ze zorgen. Ik zal er altijd voor ze zijn.”

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.