informatie voor sponsoren

Hartelijk dank voor het sponsoren van een SOS kind. Hiermee maak je een direct en blijvend verschil in zijn of haar leven. Om het je zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we hier praktische informatie, tips en leuke activiteiten voor je op een rij gezet. Veel sponsor plezier!

 

Tips voor sponsoren

Stuur post

Niets is leuker dan een brief ontvangen en al helemaal uit een ander land. Dit vindt jouw SOS Kind ook. Stuur een mooi verhaal zijn over je eigen gezin of een mooie tekening van je kinderen. Het zorgt er voor dat jouw kind je beter leert kennen. 

Ja, ik wil post sturen

Stuur een pakketje

Een pakketje ontvangen is natuurlijk ook helemaal geweldig. Stuur daarom iets leuks naar je SOS kind en zijn familie. Dit kan bijvoorbeeld een mooie puzzel of tekenspullen zijn. Het zorgt in ieder geval voor een nog hechtere band met elkaar.

Ja, ik wil een pakketje sturen

Ga op bezoek

Het is mogelijk om jouw eigen sponsorkind een keer in het echt te ontmoeten. Alleen zitten hier wel een aantal spelregels aan vast omdat ieder kind natuurlijk een zo normaal mogelijk leven moet leiden. Lees dus goed deze regels door en wie weet ontmoet jij binnenkort je eigen SOS kind. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Informatie voor sponsoren pagePrefix= breadCrumb=Sponsor een kind / Informatie voor sponsoren mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */