Tijdelijke internationale functie Arian Buurman

Arian Buurman, algemeen directeur SOS Kinderdorpen, ad interim Chief Program Officer (CPO) binnen de internationale SOS Federatie.

Arian Buurman, algemeen directeur van SOS Kinderdorpen, vervult per medio oktober tijdelijk de rol van Chief Program Officer (CPO) binnen de federatie SOS Children’s Villages International. In deze tijdelijke rol is zij het aanspreekpunt voor alle regiodirecteuren en onderdeel van de Executive Board binnen de federatie, samen met Ingrid Johansen (CEO) en Steffen Braasch (COO finance, ICT en HR). De focus in de functie ligt op het bewaken en versterken van de programmakwaliteit, child safeguarding en het vergroten van onze impact om nog meer kinderen te begeleiden naar een zelfstandige toekomst.

Wat betekent dit voor SOS Kinderdorpen Nederland?

Alledaagse taken van Arian worden verdeeld over het huidige managementteam (MT) van SOS Kinderdorpen. Ter aanvulling op het huidige MT is interim MT-lid Monique van ’t Hek aangesteld.

“SOS Kinderdorpen Nederland is onderdeel van een groter geheel: de federatie SOS Children’s Villages International. In mijn overtuiging draag je bij daar waar je het meest effectief kunt zijn. De komende maanden is dat voor mij internationaal. Ik heb een groot vertrouwen in zowel mijn MT-collega’s als de rest van de organisatie. Zij zullen samen met interim MT-voorzitter Monique van ‘t Hek in deze periode onze strategie en plannen voortzetten.”

Arian Buurman

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.