SOS Kinderdorpen roept op om deze kerst familieliefde te geven

In aanloop naar Kerstmis is SOS Kinderdorpen een samenwerking gestart met een aantal influencers om een liefdesboodschap te verspreiden. 

Door de coronapandemie kunnen we dit jaar veelal niet bij onze familie zijn. Dit gemis doet heel veel mensen beseffen hoe belangrijk hun familie eigenlijk is. Om de liefde voor familie te eren en te vieren gaat SOS Kinderdorpen samen met influencers een vloedgolf van familieliefde teweeg brengen door zoveel mogelijk mensen hun familieliefde aan een ander te laten geven. Want, liefde groeit als je het deelt. 

Verras een familielid

We roepen daarom elke Nederlander met een lieve vader, moeder, broer, zus, opa, tante of bijvoorbeeld nichtje op om hem of haar te verrassen door hen als het ware een ode te brengen. Bak een taart, versier zijn of haar kamer met honderden lichtjes, breng een serenade of draag een gedicht voor (waarbij je de coronavoorschriften in acht neemt!) en film de voorbereidingen en het verrassingsmoment. 

familieliefde

Deel jouw familieliefde online

Post vervolgens op 21, 22 en 23 december deze bijzondere uiting van familieliefde op Instagram met de hashtags #familieliefde #soskinderdorpen en #deeljefamilieliefde en tag @soskinderdorpen. Zo vraag je ook bewustzijn voor de miljoenen kinderen die een liefdevolle en veilige familiebasis ontberen.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.