SOS Kinderdorpen krijgt steun van Sterrengala Haarlem

Al drie jaar op rij organiseert de Lionsclub Heemstede Bennebroek het Sterrengala Haarlem. Op dit spectaculaire en culinaire gala trakteert het Philharmonie Haarlem het publiek op prachtige muziek, serveren sterrenkoks een heerlijk diner, biedt het publiek gretig op ware collector’s items en nemen de gelukkige winnaars deze items mee naar huis.

Ook dit jaar zet de Lionsclub Heemstede Bennebroek zich met WMX Events & Communications in voor SOS Kinderdorpen. Door het coronavirus dit keer met een online veiling en magazine. Met de opbrengst van de veiling, kunnen wij Syrische kwetsbare kinderen voorzien van de nodige hulp.

Magazine

Alle partijen hebben zich hard ingezet om een mooi online magazine uit te brengen. Hierin delen sterrenchefs hun recepten, en geven heerlijke wijnsuggesties en vertellen kinderen uit SOS kinderdorpen hoe zij omgaan met de coronacrisis.

Veiling

Ook heeft het Sterrengala Haarlem nog vijf collector’s items bemachtigd om te veilen: een Formule 1-vlag, gesigneerd door alle coureurs van 2019, een gesigneerde Fender-gitaar van The Rolling Stone, een ‘Aladdin Sane’ gicleedruk van een uitverkochte serie van David Bowie, een ingelijst en door Roger Federer gesigneerd tennisracket en een prachtig ingelijste print van de rechterhand van Nelson Mandela.

Gratis kaarten voor Unzipped

Degene die het hoogste bod uitbrengt op de gesigneerde gitaar van de Rolling Stones, krijgt als kers op de taart ook twee gratis kaartjes voor de voorstelling Unzipped. Deze tentoonstelling in het Groninger Museum geeft een indrukwekkend kijkje achter de schermen van de superband, met ruim 400 originele objecten uit hun persoonlijk archief zoals instrumenten.

Met de opbrengsten van de veiling helpt SOS Kinderdorpen Syrische kinderen aan onderwijs en psychosociale zorg. Dit is hard nodig om de door oorlog getraumatiseerde kinderen weer tot zichzelf te laten komen.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.