Samen in actie met Now Share the Love

Goede doelen van over de hele wereld nemen deel aan de online actie Now Share the Love om geld in te zamelen voor kwetsbare mensen die zijn getroffen door de coronacrisis. Ook SOS Kinderdorpen doet mee. We roepen iedereen op om een donatie te doen en om een foto van zichzelf, terwijl ze een hartje maken met hun handen, te delen via social media. Elke deelnemer wordt vervolgens gevraagd om minimaal drie van hun vrienden te nomineren om hetzelfde te doen.

Met Now Share the Love willen de deelnemende organisaties een hartverwarmende viral creëren en geld ophalen voor de meest kwetsbare groepen die getroffen zijn door de coronacrisis. Meer dan honderd goede doelen uit o.a. Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Maleisië, Singapore, India en Canada doen al mee en het initiatief blijft groeien.

Of je nog thuis in isolatie zit of net uit een intelligente lockdown komt, Now Share the Love is een wereldwijd antwoord op de pandemie waarmee wij samen met andere goede doelen mensen willen aanmoedigen iets te doen voor mensen die zwaar getroffen zijn door de gevolgen van de coronacrisis.

Zij aan zij
Per land doen er maximaal 10 goede doelen mee met de actie. De inkomsten van Now Share the Love worden evenredig verdeeld over deze tien doelen. In Nederland doen naast SOS Kinderdorpen ook Stichting Semmy, Aidsfonds, Fonds Gehandicaptensport, Stichting Vluchteling, Save the Children Nederland, Cordaid en Terre des Hommes mee. Dit online initiatief wordt in Nederland gefaciliteerd door Why Donate. Op de website www.whydonate.nl/fundraising/share-the-love-nl staat meer informatie over de actie en wordt de donatiestand vanaf 21 juni live bijgehouden.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.