Nieuw leiderschap bij SOS Kinderdorpen InternationaAl

Vorige week heeft SOS Kinderdorpen Internationaal een nieuwe president, vicepresident en een aantal nieuwe Senaatsleden gekozen. Met ingang van 24 juni j.l. zijn verkozen Dr. Dereje Wordofa tot president en is mevrouw Beáta Juvancz tot vicepresident aangesteld binnen de federatie.

President Wordofa en vicepresident Juvancz

Het nieuwe leiderschap zal zich, samen met de nieuwe CEO Ingrid Johansen, richten op vernieuwing, maar ook op een snelle implementatie van een uitgebreid actieplan voor maatregelen die SOS Kinderdorpen neemt ten aanzien van kindveiligheid.

President Dr. Wordofa

Dr. Wordofa heeft voor zijn aantreden als President bij SOS Kinderdorpen meer dan 30 jaar in de humanitaire sector gewerkt, waaronder als Assistent Secretaris Generaal bij de Verenigde Naties, en daarvoor als COO bij SOS Kinderdorpen Afrika en het Midden-Oosten.

Vice-President Juvancz

Juvancz, sinds 2018 bestuursvoorzitter van SOS Kinderdorpen Hongarije, heeft ruim 30 jaar werkervaring in onder andere algemeen management, strategisch toezicht en financiën. Hiernaast is zij tot voor kort Managing Director bij Morgan Stanley in Hongarije geweest.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.