Jaarverslag 2022 gepubliceerd

De kracht van SOS Kinderdorpen in 2022

Dat SOS Kinderdorpen over de hele wereld kinderen en families kan ondersteunen is voor een groot deel te danken aan u, onze donateurs en partners die anderen een betere toekomst gunnen. Aan mensen die zich bewust zijn van de moeilijke omstandigheden waarin veel kinderen noodgedwongen leven en daarnaar handelen. U gaf ons vertrouwen; veel dank daarvoor.

Inhoud jaarverslag en impactrapport 2022

In Nederland behaalden we in 2022 de hoogste opbrengst aan donaties ooit. Lees wat SOS Kinderdorpen hiermee heeft bereikt. We geven uitgebreid inzicht in de ontwikkelingen in onze programma’s, de behaalde resultaten, informatie over onze (internationale) organisatie, ons kindveiligheid- en integriteitbeleid. Ook richten wij onze blik op de toekomst. In het financiële verslag leggen wij verantwoording af over onze inkomsten en uitgaven. Het SOS Kinderdorpen jaarverslag 2022 is gepubliceerd en staat online klaar om door te lezen. In verband met onze internationale relaties publiceren wij het jaarverslag in het Engels.

We beseffen ons dat een jaarverslag veel informatie bij elkaar is om door te nemen. Daarom bieden we, naast ons uitgebreide en Engelstalig jaarverslag, ook een Impactrapport over 2022. Een kort en bondig verslag – in het Nederlands – over onze impact, onze programma’s, de belangrijkste financiële cijfers en inspirerende interviews.

Online omgeving

Naast het impactrapport hebben we een online omgeving gemaakt met de belangrijkste informatie uit ons jaarverslag, een voorwoord van Arian Buurman, Algemeen directeur SOS Kinderdorpen Nederland, onze impact in 2022, inspirerende interviews en een overzicht van onze inkomsten en uitgaven.

Als hulporganisatie doen we eigenlijk elke dag examen naar de mensen die op onze steun rekenen en naar onze donateurs. U gaf ons uw vertrouwen; veel dank daarvoor. Het inspireert ons om vol goede moed en ambitie door te gaan!

Bekijk hier de online omgeving met alle informatie uit het jaarverslag en impactrapport 2022.

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.