Families voor Families-diner 2017

Tientallen families en familiebedrijven uit het Families voor Families-netwerk ontmoetten elkaar op een exclusieve bijeenkomst in oktober. Ze maakten zelf de gerechten klaar, hoorden van een vluchteling uit Syrië over de impact van een oorlog op kinderen en van SOS Kinderdorpen over het Families voor Families-netwerk.

Families uit het Families voor Families-netwerk koken en dineren met elkaar

Elk Families voor Families-diner staat er een thema centraal en dit keer was dat de Syrische vluchtelingencrisis. Daarom vond het diner plaats in het Libanese restaurant Cedars. Onder begeleiding van Libanese en Syrische koks bereidden de families met elkaar een traditioneel Libanees diner voor. Dit bestond uit bijvoorbeeld hummus, tabouleh en kibbeh.

Ahmad Joudeh, zelf gevlucht uit Syrië en bekend geworden om zijn dans, deelde die avond zijn verhaal over zijn leven in Syrië en de impact van oorlog op kinderen. Ook vertelde Daan Meurer, relatiemanager Families voor Families, over het ontstaan van Families voor Families en de projecten die u kunt steunen met dit initiatief. Nu steunt Families voor Families het familieversterkende programma in Oeganda en een SOS Kinderdorp in N’Djamena in Tsjaad.

Bekijk de video om een impressie van de avond te krijgen.

Families voor Families-diner 2017

Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsoverzicht.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.