The Hike Ghana

Miles that matter

The Hike is een 24-uurs sponsorloop van SOS Kinderdorpen. In 2 x 12 uur loop je als deelnemer zoveel mogelijk kilometers en met iedere stap die je zet, draag je bij aan een beter leven voor kinderen in nood. Meedoen aan The Hike betekent een unieke ervaring én hulp voor kinderen in Ghana, zodat zij kunnen opgroeien in een liefdevolle familie en alle mogelijkheden krijgen die ieder kind verdient.

The Hike 2019 in Ghana heeft inmiddels plaatsgevonden. Houd onze pagina in de gaten voor nieuws over The Hike 2020.

The Hike: unieke uitdaging!

Je loopt in 24 uur dwars door de drukte van de stad, over het platteland, langs de dorpen aan zee waar de vissers hun vis schoonmaken en daarna door het prachtige Shai Hills met prachtige vergezichten, bavianen en 150 verschillende soorten vogels. We vragen je om per persoon minimaal €1500 aan donaties te werven om kinderen in Ghana te helpen. Op www.sosthehike.nl geven wij advies, inspiratie en tips voor het werven van donaties. Het inschrijfgeld voor The Hike bedraagt €190. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het regelen van zijn reis en verblijf zodat je de reis eromheen kan regelen die het best bij jou past.

Yaa 5

Yaa

Dit is Yaa met haar SOS moeder. Haar biologische moeder heeft haar kort na haar geboorte verlaten. Sinds twee jaar woont Yaa in het kinderdorp in Ghana. Yaa heeft nu een kans die veel kinderen zonder veilig en geborgen thuis niet hebben. Nóg niet hebben!

Voor hen gaan we ons inzetten en lopen we The Hike.

Geef kinderen een sterke familie

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.