Mia en Efi

Mia en Efi kwamen bij ons in beeld nadat wij zagen dat zij dringend hulp nodig hadden. Op dat moment werden zij opgevoed door hun ernstig zieke oma. Er werd besloten dat wij hen zouden opnemen in ons programma. Dit betekent dat een maatschappelijk werker persoonlijk aan hen is toegewezen om samen te bekijken welke vormen van hulp nodig zijn. Helaas is de schrijnende situatie waarin Mia en Efi zaten nog bittere werkelijkheid voor heel veel kinderen.

Steun nu kinderen zoals Mia en Efi
Mia Efi

Hoe gaat het nu met Mia en Efi?

Het gaat goed met Mia en Efi. Dankzij de steun van onze donateurs, kunnen Mia en Efi weer naar school. Helaas is oma inmiddels overleden. Door haar overlijden heeft hun moeder Rose (21) weer contact gezocht met haar gezin. Zij neemt nu ze wat ouder is haar verantwoordelijkheid en pakt de hulp die wij haar geven met beide handen aan.

Help mee!

Naar school

Rose wordt geholpen met het opstarten van een eigen bedrijfje en met haar eigen ontwikkeling. Zij verkoopt nu donuts en kan – nu nog met de steun van SOS, maar op termijn – zelfstandig voor haar kinderen zorgen. Om dit zo goed mogelijk te doen, krijgt zij ook begeleiding bij het liefdevol opvoeden van haar kinderen.

Wil jij kinderen zoals Mia en Efi helpen zodat ze er niet meer alleen voor staan?

Steun nu

Bekijk hier het verhaal van Mia en Efi

Mia zorgt voor haar zusje, doet de afwas en veegt de vloer. Als er te weinig geld is voor eten, gaan Mia en Efi met honger naar bed.

Nooit meer met honger naar bed

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.