Donatiebedrag aanpassen

Mede dankzij jouw bijdragen kunnen wereldwijd vele kinderen opgroeien in een liefdevolle familie. Ook met een lagere maandelijkse donatie maak je het verschil, want alle beetjes helpen! Je kunt zelf online je donatiebedrag aanpassen. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen de liefde en zorg krijgen die ieder kind verdient.

SOS familie_oeganda

Opzeggen

Wil je toch je bijdragen helemaal stopzetten? Bel dan naar 020 – 303 2500, zodat we dit voor je in orde kunnen maken. We vragen je te bellen, omdat wij persoonlijk contact met onze donateurs belangrijk vinden en altijd open staan voor verbetering. Uiteraard respecteren we je beslissing en zijn we blij dat je ons werk hebt gesteund.

Opzeggingen (van een automatische incasso) in de lopende maand, worden die maand nog één keer afgeschreven.

Let op! Opzeggen is altijd gratis. Maak geen gebruik van websites die tegen betaling helpen met het opzeggen van uw donatie. Deze websites vragen geld of uw persoonsgegevens in ruil voor hun diensten.

Ons serviceteam voor jou
We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9:00 tot 21:00 uur, vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:30 uur. Medewerkers van ons serviceteam staan je graag te woord!

kinderen-samen-afrika-opzeggen-SOS-kinderdorp

Het verschil dat jij maakt!

Bel naar 020-303 2500 en we maken het in orde voor je. We kunnen het donateurschap voor je opzeggen. Je kunt jouw donateurschap ook wijzigen.

Let op! Opzeggingen (van een automatische incasso) in de lopende maand, worden die maand nog één keer afgeschreven.

Het verschil dat jij maakt!

David werd, nog geen twee maanden oud, gevonden in een openbaar toilet. Moederziel alleen en vechtend voor zijn leven. Na behandeling in het ziekenhuis werd hij liefdevol opgevangen in een SOS kinderdorp in Ivoorkust. Bekijk het filmpje van David en zijn SOS moeder Catérine en zie welk verschil jij voor kinderen zoals hij maakt!

David-ivoorkust-sos-kinderdorp

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.