Het verschil dat jij maakt!

David werd, nog geen twee maanden oud, gevonden in een openbaar toilet. Moederziel alleen en vechtend voor zijn leven. Na behandeling in het ziekenhuis werd hij liefdevol opgevangen in een SOS kinderdorp in Ivoorkust. Bekijk het filmpje van David en zijn SOS moeder Catérine en zie welk verschil jij voor kinderen zoals hij maakt!

David-ivoorkust-sos-kinderdorp

Donatiebedrag aanpassen

Mede dankzij jouw bijdrage groeien wereldwijd vele kinderen op in een liefdevolle familie. Ook met een lagere maandelijkse donatie maak je het verschil, want alle beetjes helpen! Je kunt hier zelf je donatiebedrag aanpassen. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen de liefde en zorg krijgen die ze verdienen.

SOS familie_oeganda

Opzeggen

Wil je je bijdrage toch stopzetten? Dit gaat het snelst door te bellen met ons Serviceteam op 020 303 2500,  Uiteraard respecteren we je beslissing en zijn we blij dat je ons werk hebt gesteund.

Je kunt ook een mail sturen naar info@soskinderdorpen.nl. Wil je daarbij zoveel mogelijk gegevens (adres, telefoonnummer en/of IBAN) én opzegreden vermelden? Heel hartelijk dank voor je steun!

Opzeggingen (van een automatische incasso) in de lopende maand, worden die maand nog één keer afgeschreven.

Let op! Opzeggen is altijd gratis. Maak geen gebruik van websites die tegen betaling helpen met het opzeggen van uw donatie. Deze websites vragen geld of uw persoonsgegevens in ruil voor hun diensten.

kinderen-samen-afrika-opzeggen-SOS-kinderdorp

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.