Het verhaal van Nala

Nala is 7 jaar oud en helemaal alleen. Na het verliezen van haar naaste familie, bleek er niemand meer om voor haar te zorgen. Elke dag moet ze op zoek naar eten en een plek om te slapen. Een droevige en uitzichtloze situatie. Geef Nala een toekomst.

Nala_straat_840_website_def_zonder_SMS.jpgDankzij jouw steun kunnen we een SOS kinderdorp, een medisch centrum en familieversterkende programma's financieren. Hiermee breng je meteen verbetering in de situatie van kinderen zoals Nala en andere kwetsbare families. Help en zorg met jouw donatie dat de toekomst weer naar Nala lacht. 

Nala en Oeganda
Nala leeft in een grote stad in Oeganda die wordt geteisterd door geweld. Hoewel de situatie in het land de afgelopen jaren is verbeterd, leeft een derde van de bevolking in armoede. Door oorlogen en de HIV-epidemie sterft 1 op de 10 kinderen voor hun vijfde jaar. Maar liefst 2,7 miljoen kinderen in Oeganda hebben – net als Nala – geen ouders.

Bekijk haar verhaal

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Het verhaal van Nala pagePrefix= breadCrumb=Wat doet SOS / Kinderen helpen / Het verhaal van Nala mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */