Ontmoet Mama Zoila

Mama Zoila is 59 jaar en SOS moeder in Retalhuleu. Ze is een echt moederfiguur en praat vol liefde over haar SOS kinderen. “Toen ik voor het eerst in een SOS kinderdorp kwam, werd ik direct in mijn hart geraakt,” vertelt ze. Aan alles zie je hoeveel ze van haar kinderen houdt en haar kinderen van haar.

Haar droom voor haar volwassen kinderen is al uitgekomen. Ze zijn allemaal goed terecht gekomen en hebben een baan en een gezin. Mama Zoila heeft zelfs al 6 SOS kleinkinderen en een achterkleinkind. Ze geeft haar kinderen mee dat ze zich goed moeten gedragen en elke kans moeten aangrijpen die ze krijgen. Ze leert ze ook om liefde te geven: "Ik geef de kinderen allemaal een kuikentje om voor te zorgen" vertelt ze vertederd. 

Ook voor het kinderdorp in Quiché wil ze het allerbeste: “Kijk in je hart, we moeten ieder kind steunen dat hulp nodig heeft. Als je kinderen onderwijs en liefde geeft maken ze een kans.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ontmoet Mama Zoila pagePrefix= breadCrumb=Wat doet SOS / Onze kinderdorpen / Kinderdorp Santa Cruz del Quiché / Ontmoet Mama Zoila mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */