Ontmoet Mama Maria

Voor de zorg van de kinderen die straks in het nieuwe kinderdorp Quiché komen te wonen, zijn de eerste 3 SOS moeders al geworven en opgeleid. Een van hen is Mama Maria Cedillo. Een lieve vrouw met een groot hart. Een hart dat ze wil delen met de SOS kinderen die ze straks onder haar hoede krijgt. Kinderen die haar liefde en aandacht heel hart nodig hebben. Mama Maria heeft de afgelopen maanden al meegedraaid als 'tante' in een van de bestaande kinderdorpen in Guatemala. Ze weet dus wat ze kan verwachten.

Eind januari 2014 krijgt ze naar verwachting 7 a 8 kinderen bij haar in het SOS familiehuis. Kinderen die echt niemand meer hebben die voor hen kan zorgen en die de afgelopen jaren hebben 'gewoond' in het plaatselijk ziekenhuis. Omdat er nergens anders een plekje voor hen was. Vreselijk. Mama Maria kan hen weer een echt thuis geven. Een veilige plek, echt voor hen alleen. Waar er naar hen geluisterd wordt, voor hen gezorgd wordt en waar ze liefde krijgen. We wensen Mama Maria heel veel succes! 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ontmoet Mama Maria pagePrefix= breadCrumb=Wat doet SOS / Onze kinderdorpen / Kinderdorp Santa Cruz del Quiché / Ontmoet Mama Maria mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */