SOS kind Emmanuel

“Zij hebben een familie en ik ook”

Emmanuel woont met zijn moeder Charlotte en zijn zes broers en zussen in het SOS familiehuis in de gemeenschap in Abobo. “Ik heb het naar mijn zin in ons huis. Het is een mooi huis en we hebben best veel speelruimte.”


“Ik ga elke dag samen met mijn broers en zussen naar school, dat vind ik leuk. En op school gaat het ook goed. Ik wil later dokter worden, zodat ik levens kan redden. Dus ik moet goed mijn best doen. Mijn moeder helpt me als dat nodig is met mijn huiswerk. Ze speelt ook veel met ons en ik vind het fijn als ze ons ’s avonds verhalen vertelt. Ik vind lees ook graag. Moeder is heel lief, ze houdt veel van ons. Ze geeft advies en leert ons hoe we dingen zelf kunnen doen. Maar soms wordt ze wel eens boos als we gekke dingen doen.” 

“Ik heb ook contact met de kinderen in het kinderdorp, gaan daar ook regelmatig op bezoek en nemen deel aan activiteiten. Ik heb mijn vrienden ‘in de gemeenschap’ niets vertelt over mijn leven (dat Emmanuel in SOS familie opgroeit, red.), want ik zie geen verschil in mijn leven en dat van hun. Zij hebben een familie en ik ook. Zij hebben een moeder, broers en zussen net als ik.” 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS kind Emmanuel pagePrefix= breadCrumb=Wat doet SOS / Onze kinderdorpen / Kinderdorp Abobo-Gare / SOS kind Emmanuel mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */