Skip to main content

INFORMATIE VOOR SPONSOREN

Hartelijk dank voor het sponsoren van een SOS kind. Hiermee maak je een direct en blijvend verschil in zijn of haar leven. Om het je zo leuk en makkelijk mogelijk te maken hebben we hier praktische informatie, tips en leuke activiteiten voor je op een rij gezet. Veel sponsor plezier!

 

 

Tips voor sponsoren

Stuur post

Niets is leuker dan een brief ontvangen en al helemaal uit een ander land. Dit vindt jouw SOS Kind ook. Stuur een mooi verhaal over jouw eigen gezin, of een mooie tekening van je kinderen. Het zorgt er voor dat jouw kind je beter leert kennen. 

Ja, ik wil post sturen

 

Bezoek SOS Kinderdorpen

Omdat elk kind natuurlijk een zo normaal en rustig mogelijk leven moet leiden zijn we terughoudend met bezoeken aan de kinderdorpen en programma's van SOS Kinderdorpen. Het is, onder strikte, wel mogelijk om een bezoek te organiseren. Lees hier meer over deze regels.

Meer informatie over bezoek

Stuur een pakketje

Een pakketje ontvangen is natuurlijk ook helemaal geweldig. Stuur daarom iets leuks naar je SOS kind en zijn familie. Dit kan bijvoorbeeld een mooie puzzel of tekenspullen zijn. Het zorgt in ieder geval voor een nog hechtere band met elkaar.

Ja, ik wil een pakketje sturen

 

Sponsor service

Doneren met belastingvoordeel
Contactgegevens
Veelgestelde vragen