SOS FAMILY CHALLENGE JUNGLE EXPEDITIE

Maak de reis van je leven naar Indonesië

Wil jij een uniek avontuur beleven én het werk van SOS Kinderdorpen ervaren? Doe dan mee aan de SOS Family Challenge Indonesië.

SOS Family Challenge Indonesie
 
Digitale brochure aanvragen

Trek door de jungle van Noord-Sumatra

De SOS Family Challenge is een uitdagende sponsorreis waar een 10-daagse reis - met een hike van 6 dagen - je door het mysterieuze dichtbegroeide Noord-Sumatra, Indonesië voert. 

 

Het is een onvergetelijke tocht waarbij je gladde rotsen passeert, rivieren oversteekt en steile paden trotseert. Je komt oog in oog te staan met de enige orang-oetangs die nog in het wild leven. Zij delen de bossen met een heleboel andere wilde dieren, zoals gibbons, neushoornvogels, olifanten, makaken en de ongrijpbare Sumatraanse tijger. 

Kom in actie voor kinderen in Indonesië

Met deze sportieve prestatie krijg je de kans om kwetsbare kinderen in Indonesië te helpen. Kinderen die helemaal geen familie meer hebben of die dreigen de zorg te verliezen. We vragen je om per persoon, minimaal 3000 euro aan donaties te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar fondsenwerven is leuker en makkelijker dan je denkt! SOS Kinderdorpen ondersteunt je waar nodig en geeft advies, inspiratie en ideeën voor het werven. Lees meer in de digitale brochure of meld je aan voor een informatieavond.
 

 kinderen schoolplein Indonesie

Direct aanmelden SOS Family Challenge

De SOS Family Challenge - Jungle Expeditie 

  • Wanneer? 13 - 22 juli 2018

    Logo SOS Family Challenge

  • Wat? 10-daagse sponsorreis waarmee je alleen of samen met iemand die je liefhebt een trekking maakt door het Gunung Leuser National Park, in Indonesië.  
  • Wat zijn de reiskosten? € 800 p.p. excl. vlucht  
  • Welk bedrag moet ik ophalen? € 3000 p.p.
  • Waarom? Om kwetsbare kinderen in Indonesië een liefdevol thuis te geven.
  • Welk land?  Indonesië –  Sumatra, Medan, Gunung Leuser National Park 
  • Wie mogen mee?  iedereen boven de 18 jaar
  • Waar slapen we? in basic lodges en tenten 
 

Digitale brochure aanvragen

Ja, ik meld me aan!

21 januari 2018 starten de deelnemers van de Family Challenge in Oeganda met hun trekking naar de Mountains of the Moon. Bekijk hier hun werfacties en/of lees hier een interview met deelnemers Cees en Trudie.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS Family Challenge - Indonesië pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / SOS Family Challenge - Indonesië mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */